«Σε προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακός και Μπρέιθγουεϊτ»

O Μπρέιθγουεϊτ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Σε προχωρημένες συζητήσεις Ολυμπιακός και Μπρέιθγουεϊτ»

Sportal newsroom 00:00 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 17.07.2024

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ φαίνεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κίκε Ιγκλέσιας.

To όνομα του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ακουγόταν έντονα για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, όμως η υπόθεσή του έκλεισε για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Εκεί που έκλεισε για τους Θεσσαλονικείς, λοιπόν, φαίνεται να ανοίγει για τον Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Κίκε Ιγκλέσιας, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Twitter. «Ο Μπρέιθγουέιτ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για μεταγραφή στον Ολυμπιακό», τονίζει ο ρεπόρτερ, ο οποίος βάζει τους Πειραιώτες στο παιχνίδι για την απόκρτηση του Δανού.

Δεν προχωράει του Μπρέιθγουεϊτ, πάει για άλλον επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι γνωστό πως ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Ειδικά από τότε που ο Δανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, κάνοντας χρήση της ρήτρας του, οι Θεσσαλονικείς φούλαραν για την απόκτηση του.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» έκανε πρόταση στον παίκτη, προσφέροντας του δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, όμως εκείνος θέλει δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και δεν μοιάζει διατεθειμένος να κάνει πίσω όσον αφορά τα «θέλω» του.

© Imago

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν... φρένο στην εν λόγω υπόθεση και είναι έτοιμοι να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες εναλλακτικές λύσεις. Μάλιστα, δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν σε αιώνιες διαπραγματεύσεις μαζί του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν να χάσουν άλλον χρόνο και λόγω και της στάσης του ποδοσφαιριστή, «παγώνουν» την υπόθεση και θα ψάξουν στην αγορά για άλλον ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.