Oι Τούρκοι ψάχνουν το... ναυάγιο στην υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ - Συμφώνησε σε όλα o Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Oι Τούρκοι ψάχνουν το... ναυάγιο στην υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ - Συμφώνησε σε όλα o Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ρομάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:48 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 19.07.2024

«Φωτιά» ήρθε να βάλει η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σε αυτή τονίζει πως τουρκικές ομάδες περιμένουν το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μαρτίν Μπρέιθγουεϊτ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχουν αποδεχτεί τους όρους του παίκτη.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (18/7) ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ταξίδεψε στη χώρα προκειμένου να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα φαινόμενα, αφού ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προσθέτει μία νέα διάσταση στην υπόθεση του επιθετικού. Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του τονίζει πως αρκετές τουρκικές ομάδες ψάχνουν το... ναυάγιο με τους Πειραιώτες, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. Ωστόσο ο ρεπόρτερ στέκεται και στο τι μοιάζει να ισχύει αυτή τη στιγμή.

Ο «έλεγχος» των Κοστίνια, Μπιέλ, Άμπι και των «μικρών» πρωταθλητών Ευρώπης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 19.07.2024

Ο «έλεγχος» των Κοστίνια, Μπιέλ, Άμπι και των «μικρών» πρωταθλητών Ευρώπης

Αρκετές δοκιμές περιλάμβανε το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άγιαξ, με τον Μεντιλίμπαρ να «επενδύει» σε αρκετούς νέους (ηλικιακά αλλά και στο ρόστερ). Πως τα πήγαν αυτοί, λοιπόν;

Σύμφωνα με τον Ιταλό, λοιπόν, ο Μπρέιθγουεϊτ έχει θέσει τους όρους του και ο Ολυμπιακός φαίνεται να τους έχει αποδεχθεί όλους. Ωστόσο, συμβόλαιο ακόμα δεν έχει υπογραφεί και επομένως ο Δανός επιθετικός για την ώρα ανήκει στους ελεύθερους. Μία συνθήκη την οποία οι ομάδες της Super Lig θέλουν να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

© Instagram

«Ελληνικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Ντένις Πρατ»

Πριν από μερικούς μήνες ο Ντένις Πρατ μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στη Serie A αυτό το καλοκαίρι, μετά το τέλος της θητείας του στη Λέστερ.

Ο 30χρονος Βέλγος μέσος έφυγε από τη Σαμπντόρια για την αγγλική ομάδα τον Αύγουστο του 2019 σε μια συμφωνία αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ. Επέστρεψε για λίγο στη Serie A για μια σεζόν ως δανεικός με την Τορίνο, αλλά η μεταγραφή του δεν έγινε μόνιμη και πέρασε τις δύο τελευταίες εκστρατείες με την ομάδα των «αλεπούδων». Την περυσινή σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ με την Λέστερ. Ωστόσο, το συμβόλαιό του έληξε κι έτσι κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι με tweet του αποκάλυψε ότι ελληνικές ομάδες έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες. Οπως ενδιαφέρον έχει υπάρξει κι από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πάντως όπως τονίζει δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του, παρά το γεγονός ότι στα χέρια του έχει πρόταση τόσο από την Άντερλεχτ όσο κι από την Λέτσε, η οποία του προσέφερε τριετές συμβόλαιο.

Προϊόν της ακαδημίας νέων της Γκενκ, ο Πρατ εντάχθηκε στην Άντερλεχτ τον Μάιο του 2010 και συνέχισε να αγωνίζεται για τη βελγική ομάδα 184 φορές πριν περάσει τρεις σεζόν στην Ιταλία με τη Σαμπντόρια. Ο Βέλγος διεθνής έκανε το ντεμπούτο του με τη Λέστερ στο ισόπαλο 1-1 εναντίον της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο εντός έδρας με τη Σαουθάμπτον τον Ιανουάριο του 2020.