«Γι' αυτό χάλασε του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό»

Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ

i

©Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images

«Γι' αυτό χάλασε του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 15:02 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 20.07.2024

Η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ δεν προχώρησε στον Ολυμπιακό διότι υπήρξε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κι έτσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Δανός επιθετικός επιστρέφει στην Βαρκελώνη για να εξετάσει άλλες προτάσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να ανακοινώσει έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ισπανία. Ο λόγος για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».  Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν σε διαφορετικές περιπτώσεις για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

O σύλλογος του Πειραιά θέλει οπωσδήποτε έναν ακόμα παίκτη σε αυτή τη θέση και μετά το «ναύαγιο» με Μπρέιθγουεϊτ παραμένει για την ώρα με Ελ Κααμπί και Κωστούλα στο ρόστερ. Ο τελευταίος αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Μεντιλίμπαρ αλλά και της ίδιας της ομάδας, όντας ένα παιδί προερχόμενο από τις ακαδημίες. 

Από την πλευρά του, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με δημοσίευσή του στο Twitter αποκάλυψε ότι ο λόγος που η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ δεν προχώρησε στον Ολυμπιακό είναι διότι υπήρξε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών και πως πλέον ο Δανός επιστρέφει στην Βαρκελώνη για να εξετάσει άλλες προτάσεις.

Ο 33χρονος φορ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία, καθώς με τη φανέλα της Εσπανιόλ σημείωσε σε 45 αγώνες συνολικά 22 γκολ και είχε επίσης τρεις ασίστ. Αριθμοί οι οποίοι έχουν προσελκύσει αρκετές ομάδες από την Ευρώπη. Πλέον το μόνο που μένει να φανεί είναι σε ποια ομάδα θα καταλήγει ο Μπρέθγουεϊτ.