Τελειώνει του Μπρέθγουεϊτ: Είναι ήδη στην Ελλάδα και αναχωρεί για Ολλανδία!

Μπρέθγουεϊτ

i

© Imago

Τελειώνει του Μπρέθγουεϊτ: Είναι ήδη στην Ελλάδα και αναχωρεί για Ολλανδία!

Διονύσης Βερβελές 00:43 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 19.07.2024

Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του…

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση και ο λόγος για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο έμπειρος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη και έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες για να γίνει και αυτή η μεταγραφή.

Ο 33χρονος φορ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Ισπανία, καθώς με τη φανέλα της Εσπανιόλ σημείωσε σε 45 αγώνες συνολικά 22 γκολ και είχε επίσης τρεις ασίστ. Αριθμοί οι οποίοι τον έφεραν και στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θέλουν έναν έμπειρο επιθετικό και ευελπιστώντας μαζί με τον Ελ Κααμπί να κλείσει το ρόστερ και στη θέση αυτή.

Υπογράφει και φεύγει

Από τη στιγμή που όλα κυλήσουν ομαλά και υπογράψει το συμβόλαιό του ο ποδοσφαιριστής, πρόκειται αμέσως να μπει στο αεροπλάνο και να φύγει για την Ολλανδία. Εκεί όπου θα τον περιμένει η ομάδα του Πειραιά, για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα 24ωρα.

Τον περιμένει άλλωστε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να κλείσει η τριάδα των επιθετικών όπως είναι αυτήν τη στιγμή, με Ελ Κααμπί και Κωστούλα μαζί. Βέβαια ο Μαροκινός φορ ακόμη δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι όμως το οποίο είναι πολύ πιθανό να γίνει με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα αφού τουλάχιστον τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν πως είναι κοντά να πει το «ναι».

Με τον Μπρέθγουεϊτ οι «ερυθρόλευκοι» οδεύουν για την ολοκλήρωση της πέμπτης μεταγραφής τους για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ανακοινώσει μέχρι τώρα τους Στάμενιτς, Κοστίνια, Αναγνωστόπουλο και Γκαρθία, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία μαζί με την ομάδα.