Βερβελές στους Baladeros Live: «Μπρινιόλι - Πασχαλάκης είναι καλό δίδυμο; Αν του δώσουν 800 χιλιάρικα έφυγε»

Βερβελές - Μπρινιόλι

i

© Intime

Βερβελές στους Baladeros Live: «Μπρινιόλι - Πασχαλάκης είναι καλό δίδυμο; Αν του δώσουν 800 χιλιάρικα έφυγε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:46 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 14.08.2024

Ο Διονύσης Βερβελές άκουσε τον Μπάμπη Τσιμπίδα να αναλύει την περίπτωση του Μπρινιόλι και αναρωτήθηκε αν θα ταίριαζε με τον Πασχαλάκη.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύσης Βερβελές, αναφέρθηκε στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live» στο μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και μεταξύ άλλων επισήμανε το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Πειραιά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Έχω ξανά πει ότι ο Μπρινιόλι είναι ένας τερματοφύλακας που πρέπει να ασχοληθούν και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Δεν είναι πολλά τα λεφτά κοντά στο εκατομμύριο που ζητάει. Δηλαδή αν του δίνει ο Παναθηναϊκός 400 χιλιάρικα και έρθει ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ να του δώσουν 800, δε θα τα πάρει και δε θα πάει ο Μπρινιόλι; Για τον Ολυμπιακό τα 800 χιλιάρικα είναι λίγα. Δηλαδή τον φωνάζει ο Μαρινάκης και του λέει, πόσα θέλεις, 8-9 κατοστάρικα; 

Έλα να στα δώσω και να υπογράψουμε. Αν και βλέπω από τον κόσμο ότι λέει για την ΑΕΚ, πως τον θέλει η ΑΕΚ τον Μπρινιόλι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι τα σκάουτινγκ ριπόρτ αναφέρουν τα καλύτερα για τον Ιταλό. Γρήγορος, καλός με την μπάλα, βοηθάει στα build up. Μπρινιόλι - Πασχαλάκης είναι καλό δίδυμο;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού.

Δείτε την εκπομπή εδώ: