Tuttomercato: «Πιέζει για Μπρινιόλι η ΑΕΚ - Πολλές οι πιθανότητες συμφωνίας»

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

©Intime

Tuttomercato: «Πιέζει για Μπρινιόλι η ΑΕΚ - Πολλές οι πιθανότητες συμφωνίας»

Κώστας Τόπας 13:08 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 03.06.2024

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Το πρωί της Δευτέρας (03/06), ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστήριξε ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει δεχτεί κρούσεις από ελληνικές ομάδες, καθώς και από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Μπρινιόλι έχει στα χέρια του προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, για τον Ιταλό κίπερ έχουν δείξει επίσημο ενδιαφέρον άλλες ελληνικές ομάδες τις οποίες ωστόσο δεν ονοματίζει.

Πιθανή μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την ΑΕΚ, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στις προσεχείς μέρες. Οι συζητήσεις είναι για συνεργασία δυο ή τριών χρόνων.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά της ΑΕΚ είναι σοβαρό. Στα πλάνα της ως ο τερματοφύλακας του μέλλοντος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντι Μάρτζιο.

Αυτή τη φορά το «Tuttomercatο» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον τίτλο πως: «Η ΑΕΚ πιέζει για Μπρινιόλι και δουλεύεται συμφωνία». Στη συνέχεια το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

«Πιθανή μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την ΑΕΚ, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στις προσεχείς μέρες. Οι συζητήσεις είναι για συνεργασία δυο ή τριών χρόνων.Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά της ΑΕΚ είναι σοβαρό. Στα πλάνα της ως ο τερματοφύλακας του μέλλοντος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι».