Ενθουσιασμένος ο Μπρίνιτς!

Μπρίνιτς

i

© Intime

Ενθουσιασμένος ο Μπρίνιτς!

Διονύσης Βερβελές 14:36 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Ο Κροάτης εξτρέμ, εντυπωσιάστηκε με το καλωσόρισμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού…

Από την Μάριμπορ, στον Ολυμπιακό. Σαφέστατα ένα μεγάλο βήμα για τον Ιβάν Μπρίνιτς, τον Κροάτη εξτρέμ που έρχεται για να δώσει πολύτιμες λύσεις στους Πειραιώτες, στο επόμενο διάστημα. Ο Μπρίνιτς μέσα σε λίγες ώρες πάντως, έμεινε εντυπωσιασμένος από το καλωσόρισμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, το πως στάθηκαν στο πλευρό του με το «καλημέρα» και του εξήγησαν ήδη πολλά πράγματα.

Ο Μπρίνιτς συνειδητοποίησε νωρίς νωρίς τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του, την εξέλιξη. Έρχεται σε ένα σύλλογο με τον οποίο θα έχει μια μοναδική ευκαιρία. Θα παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο, έχει κίνητρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι ενθουσιασμένος σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, είναι οι καλύτερες. Ο Μπρίνιτς γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, ο Ολυμπιακός άλλωστε θα κινηθεί και για άλλον έναν εξτρέμ. Είναι, όμως, στο πακέτο των νεαρών παικτών που η ομάδα θα ποντάρει πολλά πάνω τους. Έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει και γι’ αυτό όλοι θέλουν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί αμέσως, να μπορέσει να δώσει λύσεις και άμεσα, γιατί όχι…

Είναι σε καλή κατάσταση, έπαιζε με την Μάριμπορ, έχει κάνει προετοιμασία, μια χαρά ήταν και οι εξετάσεις του άλλωστε. Ο Ολυμπιακός είχε το φάκελό του εδώ και ημέρες, γι’ αυτό και η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Κροάτης εξτρέμ ήταν και από τους καλύτερους της Μάριμπορ κόντρα στην Φενέμπαχτσε, ήθελε να φύγει με μια καλή τελευταία γεύση, παρότι ήρθε ο αποκλεισμός για τους Σλοβένους. Όλοι στάθηκαν στην καλή του εικόνα και τώρα, έρχεται η συνέχεια στον Ολυμπιακό. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα για τα διαδικαστικά και πλέον πιάνει δουλειά, για να συνεισφέρει και αυτός με τη σειρά του, στον Ολυμπιακό της σεζόν 2023-24 που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή…