Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ - Φανέλα βασικού ο Σαμάτα

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ - Φανέλα βασικού ο Σαμάτα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:49 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.05.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ (11/4, 22:00), για τους «8» του Conference League.

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας της, με φόντο τα ημιτελικά του Conference League. Οι Θεσσαλονικείς θα κοντραριστούν με την Μπριζ για τους «8» της διοργάνωσης και λίγη ώρα πριν τη σέντρα (22:00) του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια, και Ζίβκοβιτς.

Ο Σαμάτα είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για τα θύματα των Τεμπών (vid)

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα για τους «8» του Conference League (11/4, 22:00), αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το «παρών» στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Οι ίδιοι φώναξαν συνθήματα υπέρ των οικογενειών των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ την ίδια ώρα στράφηκαν και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.