Δεν το κουνάει από τη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες: Ανανέωσε μέχρι το 2027

Μπρούνο Φερνάντες - Φωτ. IMAGO

Δεν το κουνάει από τη Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο Φερνάντες: Ανανέωσε μέχρι το 2027

Κώστας Τόπας 13:50 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 11.08.2024

Ο Πορτογάλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες κατέληξε σε συμφωνία με τον σύλλογο για την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2027, με το δικαίωμα επιλογής για μία περαιτέρω σεζόν.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν βασικός παίκτης για τους «κόκκινους διαβόλους» τα τελευταία χρόνια. Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά αστέρια του Έρικ Τεν Χαχ, οπότε η παραμονή του στο «Ολντ Τράφορντ» αποτελούσε σημαντικό ζήτημα για την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τώρα ότι η Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μπρούνο Φερνάντες για νέο συμβόλαιο, κρατώντας τον στον σύλλογο μέχρι το 2027 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Οι οπαδοί μόλις ανακάλυψαν την ασυνήθιστη ιστορία πίσω από το Community Shield
PREMIER LEAGUE

12:21 - 11.08.2024

Οι οπαδοί μόλις ανακάλυψαν την ασυνήθιστη ιστορία πίσω από το Community Shield

Η μάχη για το Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - έλαβε τέλος, με τους Πολίτες να κατακτούν το τρόπαιο. Ωστόσο, ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτόν τον αγώνα;

«Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μπρούνο Φερνάντες για την επέκταση του συμβολαίου του! Η νέα συμφωνία θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2027 συν το δικαίωμα επιλογής για περαιτέρω σεζόν, Ιούνιος 2028 — μισθός στο υψηλότερο επίπεδο . Όλα είναι έτοιμα να υπογραφούν πριν από το τέλος του το καλοκαιρινού παραθύρου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του ο Ιταλός ρεπόρτερ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «παγκόσμιας κλάσης» ποδοσφαιριστής, θα είναι κρίσιμος για τη Γιουνάιτεντ εάν θέλει να πετύχει τα επόμενα χρόνια υπό της INEOS. Η παράταση της παραμονής του στο «Ολντ Τράφορντ» είναι μια τεράστια δήλωση προθέσεων από τη Γιουνάιτεντ και είναι αναμφίβολα εξίσου σημαντική με κάθε νέα προσθήκη αυτό το καλοκαίρι.

Τα νούμερα του Μπρούνο Φερνάντες την περυσινή σεζόν:

Εμφανίσεις

35

Γκολ

10

Ασίστ

8

Σουτ ανά 90'

2.6

xGoals ανά 90'

0,29

Πάσες ανά 90'

3.29

Αναμενόμενες ασίστ ανά 90'

0,29

Ακρίβεια πάσας

73%

Προωθητικές πάσες ανά 90'

8,58

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!