Να... κλείσει και να έρθει Αθήνα ο Περέιρα για την ΑΕΚ

Περέιρα

i

Ρομπέρτο Περέιρα

Να... κλείσει και να έρθει Αθήνα ο Περέιρα για την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 20:01 - 05.07.2024

Η Ένωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αργεντινό μέσο, προκειμένου να ταξιδέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα, για να τελειώσει η σπουδαία μεταγραφή.

Οι πληροφορίες έτσι κι αλλιώς κάνουν λόγο για μια προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα για διετές συμβόλαιο. Αλλά κυρίως είναι ο τρόπος με τον οποίο μας μίλησε εδώ στο Μπουργκ ο Ματίας Αλμέιδα για την περίπτωση του Αργεντινού μέσου, που δείχνουν πως η μεταγραφή είναι σχεδόν κλεισμένη. Ωστόσο χωρίς τις υπογραφές στο συμβόλαιο, ποτέ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία μεταγραφή.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Περέιρα, προκειμένου να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα για να πέσουν αυτές οι υπογραφές. Βεβαίως ένας ακόμα βασικός λόγος της βιασύνης, είναι πως ο Αλμέιδα θα ήθελε τον Αργεντινό στις προπονήσεις του, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Είχατε διαβάσει ήδη από το Sportal.gr, πως γίνονται προσπάθειες ώστε να μπορέσει ο Περέιρα να ταξιδέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν έχει εγκαταλειφθεί αυτός ο στόχος. Αλλά πλέον μοιάζει να έχει... απομακρυνθεί αρκετά. Δεν αποκλείεται, αλλά είναι δύσκολος. Θα κλείσει ότι πρέπει να... κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες και ο Αργεντινός πιθανότατα θα ταξιδέψει στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας. Κάτι που καθιστά μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβει έστω και κάποιες μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία.

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο Τάπια»

Η ΑΕΚ φαίνεται πως ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου και ο Ρενάτο Τάπια βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, σύμφωνα με τους Περουβιανούς.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elfutbolero» τόνισε πως η Ένωση, αλλά και οι ΜπάγερνΠόρτο και Μπρέντφορντ, ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 29χρονου μέσου, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Θέλτα και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πριν την ομάδα της Ισπανίας, ο ίδιος αγωνίστηκε με τις φανέλες των Φέγενορντ και Τβέντε, ενώ με την Εθνική του Περού έχει καταγράψει 85 εμφανίσεις.