Ναδάλ: «Οταν ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο, έβαλα τα κλάματα»
i

Ναδάλ / © Intime

Ναδάλ: «Οταν ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο, έβαλα τα κλάματα»

Sportal newsroom 22:16 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 20.08.2024

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανέφερε σε δηλώσεις του πως ήταν φαν του Μέσι στο φετινό Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάματα όταν είδε τον Αργεντίνο να κρατάει το τρόπαιο.

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσφερε ρίγος συγκίνησης σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της γης, όταν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τρόπος, δε, με τον οποίο ήρθε η πολυπόθητη κούπα για την Αργεντινή ήταν ακόμα πιο συγκινητικός. 

Ανάμεσα στους φαν του «La Pulga» ήταν και ο γνωστός τενίστας, Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος δεν έκρυψε πως ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε την «Αλμπισελέστε» και ιδιαίτερα τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να πανηγυρίζουν την κατάκτηση.

«Ήμουν με το... θέαμα, γιατί δυστυχώς η Ισπανία αποκλείστηκε στη φάση των 16. Ήταν ένας θεαματικός τελικός. Λυπάμαι για πολλούς Γάλλους φίλους που έχω και για όλα όσα σημαίνουν για μένα το Παρίσι και η Γαλλία. Αλλά έχω και πολλούς Αργεντινούς φίλους και από αυτή την άποψη, ως λάτρης και νοσταλγός του αθλητισμού, με έκανε χαρούμενο που ο Μέσι σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο και συνέχισε:

«Χωρίς να υποστηρίζω την Αργεντινή, όταν ο Μέσι σήκωσε το τρόπαιο, έβαλα τα κλάματα. Για τη συγκίνηση που έβλεπα κάποιον τόσο σπουδαίο να πετυχαίνει αυτό που του έλειπε, καθώς υπέφερε τόσο πολύ γι' αυτό»