Νάγκελσμαν για τη φάση του πέναλτι: «Εφάρμοσαν τον κανόνα και δεν έδωσαν πέναλτι, δεν νιώθω αδικημένος»

Νάγκελσμαν για τη φάση του πέναλτι: «Εφάρμοσαν τον κανόνα και δεν έδωσαν πέναλτι, δεν νιώθω αδικημένος»

Δημήτρης Χούπης 13:41 - 06.07.2024

Καθόλου αδικημένος δεν νιώθει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφερόμενος στο χέρι του Κουκουρέγια μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας με την Ισπανία.

Η Γερμανία ηττήθηκε με 1-2 από την Ισπανία και έμεινε εκτός ημιτελικών του Euro 2024. Πρωταγωνιστής της «Φούρια Ρόχα» ήταν ο Ντάνι Όλμο, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ έβγαλε την ασίστ και στον Μερίνο στο 120ο λεπτό.

Ο Βιρτζ είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση στο 89ο λεπτό. Ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Συγκεκριμένα, ο Μουσιάλα σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο χέρι του μπακ της Τσέλσι.

Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών
EURO 2024

12:34 - 06.07.2024

Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών

Πολλά παράπονα έχουν οι Γερμανοί για τον Άντονι Τέιλορ, ο οποίος δεν είδε πέναλτι σε χέρι του Κουκουρέγια, με τον βοηθό του Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ να κάνει... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι.

Ο Άντονι Τέιλορ πήρε τη συμβουλή του VAR, αλλά ο Άγγλος ρέφερι δεν έδωσε καμία παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Οι Γερμανοί διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα, με τον βοηθό του Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ να κάνει... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι.

Ωστόσο ο τεχνικός της «Νάσιοναλ Μάνσαφτ» στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση δήλωσε ότι δεν νιώθει αδικημένος από τον διαιτητή του αγώνα. «Υπάρχει ένας κανονισμός και ελπίζω να μην έχει υπάρξει λάθος απόφαση. Εφάρμοσαν τον κανόνα και δεν ήταν πέναλτι. Δεν νιώθω αδικημένος», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

«Για εμένα η ερώτηση είναι είναι πιο πρακτική, πιο λογική σε σχέση με τον κανονισμό για τα χέρια. Βλέπεις το χέρι, αν είναι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά», συνέχισε μετά.