Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Κβαρατσκέλια η Νάπολι και του δίνει νέο συμβόλαιο

Κβίτσα Κβαρατσκέλια

i

©Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Κβαρατσκέλια η Νάπολι και του δίνει νέο συμβόλαιο

Δημήτρης Χούπης 11:34 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 29.05.2024

Ο Ντε Λαουρέντις όπως φαίνεται δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Κβαρατσκέλια, παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν το κουνάει από τη Νάπολι ο Κβαρατσκέλια. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Γεωργιανό επιθετικό.

Αρκετές ήταν οι φορές που οι φήμες έκανα λόγο ότι ο 23χρονος θα αποχωρούσε από τους «παρτενοπέι», με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Την ίδια ώρα με βάση αυτές τις φήμες, δημοσιεύματα έκαναν λόγο, ότι αρκετές ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελαν να αποκτήσουν τον Γεωργιανό, ειδικά μετά τη φυγή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ωστόσο παρά το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας, η Νάπολι θέλει να κρατήσει τον 23χρονο διεθνή, αλλά και να του ανανεώσει το συμβόλαιο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Κβαρατσκέλια λοιπόν μπορεί να μείνει στους «παρτενοπέι», αλλά ο Βίκτορ Οσίμεν, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως και με τον Κβαρατσκέλια, έτσι και με τον Νιγηριανό έδειξε το ενδιαφέρον της και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι. Στόχος της Παρί ήταν να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ και ο επιθετικός της Νάπολι είναι ο εκλεκτός για τη θέση αυτή.

Ο Γεωργιανός τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα δέκα φορές και έχει μοιράσει έξι ασίστ, ενώ από την άλλη ο Νιγηριανός έχει 27 γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.