Η Νάπολι έριξε «τριάρα» και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής
i

©imago

Η Νάπολι έριξε «τριάρα» και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής

Νεφέλη Μπισμπίκη 21:40 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 04.10.2024

Η Νάπολι υπερασπίστηκε την κατοχή της πρώτης θέσης στη Serie A, με άνετη νίκη επί της Κόμο με 3-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

H Νάπολι υποδέχτηκε την Κόμο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 7η αγωνιστική της Serie A, δείχνοντας με το καλημέρα τις προθέσεις της. Μόλις από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Ρομέλου Λουκάκου πάσαρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή και εκεί την υποδέχτηκε ο ΜακΤόμινεϊ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας, με τον τερματοφύλακα της Κόμο να μην έχει δυνατότητα αντίδρασης.

Μέχρι και τα πρώτα 30' του αγώνα, δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερα επικίνδυνη φάση, με τη Νάπολι να πατάει καλά στα πόδια της. Στο 32', ο Νίκο Ραζ δημιούργησε μία καλή ευκαιρία για την Κόμο, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας συνέχιζε να πιέζει και απάντησε στο 43' με γκολ του Γκαμπρίελ Στρεφέζα και κάπως έτσι έκοψε τον αέρα της Νάπολι, οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι 1-1.

Με την ίδια ενδεκάδα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα πέναλτι στο 50', ήταν η αιτία να διαμορφωθεί το 2-1 για τη Νάπολι. Ο Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση, μπέρδεψε τον Αουντέρο και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Νταβίντ Νέρες ξεγέλασε τον αντίπαλό του και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 3-1.

Η Κόμο, η οποία προερχόταν από δύο νίκες κόντρα σε Αταλάντα και Βερόνα, δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα, με την Νάπολι να παραμένει στην κορυφή του πίνακα της Serie A, με 16 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική

Η βαθμολογία