Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία για τον Αντόνιο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε

i

© Instagram

Η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία για τον Αντόνιο Κόντε

Δημήτρης Χούπης 22:10 - 31.05.2024

Η Νάπολι βρήκε τον νέο προπονητή της, κλείνοντας τον Αντόνιο Κόντε που θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Νάπολι μετά από μία αποτυχημένη σεζόν, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, κλείνοντας έναν αρκετά πετυχημένο προπονητή με πλούσια καριέρα.

Ο λόγος γίνεται για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους «παρτενοπέι» για να τους αναλάβει από τη νέα σεζόν. Στη συμφωνία υπάρχουν μέσα τα δικαιώματα, ο μισθός, αλλά και τα άτομα που θέλει ο Ιταλός για βοηθούς του. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 54χρονος θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.

Η ομάδα από τον ιταλικό νότο τη φετινή σεζόν, είχε μια εφιαλτική χρονιά τερματίζοντας στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, μια χρονιά μετά την κατάκτηση της Serie A. Ενδεικτικό του πόσο κακή ήταν η σεζόν είναι το γεγονός ότι έχει αλλάξει τρεις προπονητές.

Αρχικά ξεκίνησε με τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έκατσε μόλις 16 αγώνες και στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Γουόλτερ Ματσάρι, που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας για έναν παραπάνω αγώνα από τον Γάλλο. Ο Φραντσέσκο Καλτσόνα έκατσε από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος.

Ο Κόντε έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, τα τρία με τη Γιουβέντους και το ένα με την Ίντερ. Ακόμα έχει κατακτήσει μία Premier League και ένα FA Cup με την Τσέλσι. Ακόμα έχει κάτσει στους πάγκους της Αρέτσο, της Μπάρι, της Αταλάντα και της Τότεναμ.