Στα «μαχαίρια» Οσίμεν και Νάπολι: Ο Νιγηριανός τέθηκε εκτός ομάδας και ψάχνει διαφυγή

Βίκτορ Οσίμεν

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images/Ideal Images

Στα «μαχαίρια» Οσίμεν και Νάπολι: Ο Νιγηριανός τέθηκε εκτός ομάδας και ψάχνει διαφυγή

Κώστας Τόπας 15:01 - 31.08.2024

Ο Βίκτορ Οσίμεν παρέμεινε τελικά στη Νάπολι, αλλά οι «παρτενοπέι» έχουν πάρει δραστικά μέτρα για τον Νιγηριανό φορ, αφήνοντας τον εκτός ομάδας.

Η «σαπουνόπερα» ανάμεσα στον Βίκτορ Οσίμεν και τη Νάπολι συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική αγορά έχει ήδη κλείσει εδώ και ώρες. Μετά το ότι βρέθηκε κοντά στην Αλ Αχλί και η Τσέλσι απογοητεύτηκε που δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της, τελική ο Νιγηριανό φορ κατέληξε να παραμείνει στους «παρτενοπέι».

Ετσι, ο ιταλικός σύλλογος πήρε μια δραστική απόφαση δίνοντας το νούμερό του «9» στον Ρομέλου Λουκάκου και, κυρίως, αφήνοντάς τον εκτός λίστας από τη Serie A.

Η «βόμβα» που δεν έσκασε ποτέ: Ο Οσίμεν μένει στη Νάπολι... προς το παρόν
SERIE A

08:33 - 31.08.2024

Η «βόμβα» που δεν έσκασε ποτέ: Ο Οσίμεν μένει στη Νάπολι... προς το παρόν

Η μεταγραφή του Βίκτορ Οσίμεν στην Τσέλσι ή την Αλ Αχλί κατέρρευσε τις τελευταίες ώρες κι έτσι ο Νιγηριανός επιθετικός θα... αναγκαστεί να παραμείνει στη Νάπολι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο ίδιος ο Οσίμεν που απέρριψε την προσφορά που έστειλε την τελευταία στιγμή η Τσέλσι. Οι «μπλε» προσπάθησαν για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού και έβαλαν στο τραπέζι συμβόλαιο για τέσσερις σεζόν... με ρυθμό τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Πρόταση που ο 25χρονος απέρριψε αμέσως, αφού σήμαινε να κερδίζει λιγότερο από τον μισό μισθό που έχει αυτή τη στιγμή η Νάπολι.

Ο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος δεν είναι καχύποπτος όταν πρόκειται να χειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις με βαρύ χέρι, αποφάσισε να απομακρύνει τον Οσίμεν από την ομάδα μέχρι νεοτέρας. Απόφαση που έχει εγκριθεί και από τον ίδιο τον Κόντε, ο οποίος είναι ήδη χαρούμενος με την άφιξη του Λουκάκου στον «Σαντιάγο Μαραντόνα».

Η αναχώρηση για τη Σαουδική Αραβία τις επόμενες ώρες είναι η μόνη οδός διαφυγής που έχει απομείνει στον Οσίμεν για να αφήσει τον εφιάλτη που βιώνει στη Νάπολι. Όμως, μετά την άφιξη του Ιβάν Τόνεϊ στην Αλ Αχλί, αυτή η επιλογή φαίνεται πιο απίθανη κάθε μέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!