Stand-by ο Τούντορ για τη Νάπολι, ξεκίνησε συζητήσεις και με Ματσάρι ο Ντε Λαουρέντις

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

i

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις/©Photo by Salvatore Laporta/KONTROLAB /LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Stand-by ο Τούντορ για τη Νάπολι, ξεκίνησε συζητήσεις και με Ματσάρι ο Ντε Λαουρέντις

Κώστας Τόπας 12:52 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα συναντηθεί με τον Βάλτερ Ματσάρι σήμερα (14/11) καθώς αναζητά τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Ρούντι Γκαρσία, με τον Ίγκορ Τούντορ να βρίσκεται stand-by.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο περιγράφει λεπτομερώς πώς ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» πρόσφερε συμβόλαιο επτά μηνών στον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο μετά την απόφαση να απολύσει τον Ρούμπεν Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός αφού είπε πρώτα το «ναι» στη συνέχεια επέστρεψε στη Νίκαια για να είναι μαζί με τη σύντροφό του και την κόρη τους, περιμένοντας το τελικό «οκ» για να αναλάβει τα ηνία της Νάπολι.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν έχει αποφασίσει ακόμα κι έτσι θα συναντηθεί με τον Βάλτερ Ματσάρι σήμερα (14/11) για να συζητήσουν την ιδέα της επαναφοράς του Ιταλού τακτικού, ο οποίος θα ήταν πρόθυμος να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς ρήτρες επέκτασης συμβολαίου.

Ο Ματσάρι είχε στο παρελθόν προπονήσει για τέσσερα χρόνια τη Νάπολι από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, σε 182 αγώνες. Κέρδισε ένα Coppa Italia στην πρωτεύουσα της Καμπανίας τη σεζόν 2011-12. Ο Τούντορ από την άλλη, περιμένει ακόμα απάντηση από τον Ντε Λαουρέντις, ο οποίος φαίνεται πως δελεάζεται από την ιδέα να επαναφέρει τον Ιταλό τεχνικό.