Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ιβάν Νάσμπεργκ

Νάσμπεργκ

i

© Intime

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Ιβάν Νάσμπεργκ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:38 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 01.09.2024

Αναμένονται εξελίξεις μετά το ματς με τον Ατρόμητο για το μέλλον του Νάσμπεργκ.

Εδώ και μερικές ώρες έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον αριστεροπόδαρο Νορβηγό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου, Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ομάδα του εξωτερικού λοιπόν ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται και τόσο ψηλά στα πλάνα του προπονητή.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος έχει μπει σε συζητήσει με τον εν λόγω σύλλογο και μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την πιθανή αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τους «ασπρόμαυρους».

Μετά την απόκτηση του Κόλεϊ και την αναβάθμιση του Γιάννη Μιχαηλίδη οι σκέψεις περί πώλησης του έχουν... ενταθεί εντός ΠΑΟΚ και πλέον αναμένεται να φανεί τι θα συμβεί.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Νάσμπεργκ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022 και από τότε έως και σήμερα έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σκοράροντας και δύο τέρμα.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς, αποτέλεσε κομμάτι της ομάδας που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα έχοντας συμμετοχή σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!