Άνετη νίκη με «τριάρα» για την Ισπανία - Απίστευτο ματς με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πολωνία και Κροατία
i

©imago

Άνετη νίκη με «τριάρα» για την Ισπανία - Απίστευτο ματς με έξι γκολ αλλά χωρίς νικητή ανάμεσα σε Πολωνία και Κροατία

Δημήτρης Χούπης 23:43 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 15.10.2024

Η Ισπανία είχε άνετο βράδυ απέναντι στη Σερβία την οποία νίκησε με 3-0, την ίδια ώρα που Πολωνία και Κροατία έδωσαν ένα τρομερό ματς χωρίς όμως νικητή αφού έληξε ισόπαλο 3-3.

Η Ισπανία συνεχίζει νικηφόρα επικρατώντας της Σερβίας με 3-0 για την αγωνιστική του Nations League. Ο Λαπόρτ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πόρο και ο Μοράτα στο 65' έκανε το 2-0 και ο Μπαένα στο 77ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στην κορυφή με δέκα βαθμούς παραμένει η Ισπανία, τρίτη είναι η Σερβία με τέσσερις.

Σκωτία - Πορτογαλία

«Λευκή» ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στη Σκωτία και την Πορτογαλία με την πρώτη να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο και την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμένει στην κορυφή.

Ελβετία - Δανία

Σε ένα χορταστικό ματς Ελβετία και Δανία ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Ο Φρόιλερ άνοιξε το σκορ για την Ελβετία στο 26' και ένα λεπτό μετά ο Ίσακσεν ισοφάρισε για τους Δανούς. Πριν το ημίχρονο ο Αμντούνι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο ο Έρικσεν στο 69' ισοφάρισε ξανά για τη Δανία.

Πολωνία - Κροατία

Ισόπαλη 3-3 έληξε η ματσάρα ανάμεσα στην Πολωνία με την Κροατία για την 4η αγωνιστική.

Ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ για την Πολωνία μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά ο Σόσα ισοφάρισε στο 19'. Ο Σούσιτς έβαλε μπροστά στο σκορ την Κροατία στο 24' και δύο λεπτά μετά ο Μπατουρίνα έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν το ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ζαλέφσκι ενώ ο Σιμάνσκι στο 68ο λεπτό ισοφάρισε για την Πολωνία.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς για το League C:

Η βαθμολογία του League A: