Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία
i

© Imago

Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία

Η Γαλλία πανηγύρισε άνετα τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο (2-0), ενώ η Ιταλία έκανε το 2/2 στον όμιλο. Το χατ τρικ του Σέσκο στο Σλοβενία - Καζακστάν ήταν αυτό που... έκλεψε δίχως αμφιβολία την παράσταση στη βραδιά.

Μπορεί να είχαμε μπει σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το Nations League είναι εδώ για να μας προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν επιστρέψουμε και πάλι στα... βαθιά.

Η δράση της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα (09/09), με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο να «κλέβει» την παράσταση. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της συγκεκριμένης «γιγαντομαχίας», οι «Τρικολόρ» μετά την ήττα από την Ιταλία στην πρεμιέρα επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας άνετα με 2-0.

Στο 29ο λεπτό ο Κόλο Μουανί άνοιξε το σκορ και στο 57΄ ο Ντεμπελέ με μία εκπληκτική ατομική ενέργεια από τα δεξιά «κλείδωσε» το τρίποντο.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία «απέδρασε» από το Ισραήλ (1-2) κι έκανε το 2/2, απολαμβάνοντας έτσι τη μοναξιά της κορυφής. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 38΄, με τον Φρατέζι να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κιν στο 62ο λεπτό. Το μόνο που κατάφεραν οι Ισραηλινοί ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης στο φινάλε με τον Αμπού Φανί.

Από την άλλη, η Σλοβενία των Τσέριν και Σπόραρ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στο Καζακστάν (3-0). Ο τρομερός Μπένιαμιν Σέσκο «μιμήθηκε» τον Ιωαννίδη, έκανε χατ τρικ κι έβαλε τη σφραγίδα του με εντυπωσιακό τρόπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και όλα τα αποτελέσματα: