Η Ιταλία επιβλήθηκε της Γαλλίας με ανατροπή και μπήκε με το δεξί στο Nations League
i

© Imago

Η Ιταλία επιβλήθηκε της Γαλλίας με ανατροπή και μπήκε με το δεξί στο Nations League

Η Ιταλίας της... ανατροπής πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Γαλλίας και πήρε το πρώτο της τρίποντο στο Nations League.

Μπορεί να είχαμε μπει σε ρυθμούς πρωταθλημάτων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το Nations League είναι εδώ για να μας προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν επιστρέψουμε και πάλι στα... βαθιά.

Η δράση της 1ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα (06/09), με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία να «κλέβει» την παράσταση. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της συγκεκριμένης «γιγαντομαχίας», η ομάδα του Σπαλέτι με ανατροπή πήρε τη νίκη και ξεκίνησε με το δεξί (1-3).

Οι «τρικολόρ» μπήκαν δυναμικά στο ματς και με το... καλημέρα έδειξαν τα «δόντια» τους. Μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο, ο Μπαρκολά εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα κι από θέση τετ α τετ εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην Εθνική του ομάδα.

Στη συνέχεια το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με την Ιταλία να έχει τον έλεγχο και η πίεσή της να αποδίδει καρπούς. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου (30΄), ο Ντιμάρκο βρήκε δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 51ο λεπτό ένας άλλος παίκτης της Ίντερ, ο Φρατέζι, διαμόρφωσε την ολική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 74΄ ο Ρασπαντόρι πάτησε περιοχή κι από πλεονεκτική θέση πλάσαρε εύστοχα για το... κερασάκι στην τούρτα (1-3).

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, το Βέλγιο απέδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στο Ισραήλ και πανηγύρισε το τρίποντο επικρατώντας με 3-1. Ο Ντε Μπρόινε σκόραρε δις, ο Τίλεμανς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 36΄ έφεραν το ματς στα ίσα χάρη στο αυτογκόλ του Καστάνιε, όμως αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!