Η... ψύχραιμη υποδοχή των Ιρλανδών στους Γκρίλις και Ράις - Η απάντηση των δύο Άγγλων με τα γκολ
i

©imago

Η... ψύχραιμη υποδοχή των Ιρλανδών στους Γκρίλις και Ράις - Η απάντηση των δύο Άγγλων με τα γκολ

Δημήτρης Χούπης 20:03 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 07.09.2024

Οι οπαδοί της Ιρλανδίας με ένα πανό... υποδέχτηκαν τους Γκρίλις και Ράις, οι οποίοι μάλιστα σκόραραν και τα δύο γκολ της Αγγλίας.

Ο Τζακ Γκρίλις και ο Ντέκλαν Ράις δέχτηκαν μια... ψύχραιμη υποδοχή από τους οπαδούς της Ιρλανδίας στο παιχνίδι με την Αγγλία, καθώς και οι δύο στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της Ιρλανδίας, λόγω της καταγωγής τους. Κάπως έτσι έγιναν «κόκκινο πανί» από τους Ιρλανδούς οι οποίοι φρόντισαν να δείξουν την αντιπάθειά τους προς τους δύο ποδοσφαιριστές γιουχάροντάς τους κάθε φορά που ακουμπούσαν την μπάλα.

Μάλιστα ανέβασαν και ένα πανό με τα πρόσωπα των δύο, το οποίο έγραφε, «Τα φίδια επέστρεψαν». Ωστόσο οι δύο Άγγλοι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να τους δώσουν μια... πληρωμένη απάντηση, καθώς σκόραραν και τα δύο τέρματα των «Τριών Λιονταριών».

Αρχικά ο Ράις στο 12' άνοιξε το σκορ για την Αγγλία, αλλά ο μέσος της Άρσεναλ δεν το πανηγύρισε σεβόμενος το παρελθόν του. Παρόλα αυτά ο Γκρίλις στο 24ο λεπτό, όταν έβαλε ένα εντυπωσιακό τέρμα, πανηγύρισε κανονικά πηγαίνοντας προς τους οπαδούς της Αγγλίας οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι το Δουβλίνο για το παιχνίδι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!