Η Τουρκία πήρε τη... ματσάρα με την Ισλανδία, «τριάρες» για Σλοβακία και Σουηδία

Οι παίκτες της Τουρκίας

i

© PS Twitter

Η Τουρκία πήρε τη... ματσάρα με την Ισλανδία, «τριάρες» για Σλοβακία και Σουηδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:42 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:02 - 15.10.2024

Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε το ματς ανάμεσα σε Ισλανδία και Τουρκία, για το Nations League, με τη δεύτερη να επικρατεί τελικά με 2-4. Σλοβακία και Σουηδία πανηγύρισαν επίσης νίκη με «τριάρες».

Ένα φοβερό ματς ήταν αυτό ανάμεσα σε Ισλανδία και Τουρκία, με τη δεύτερη τελικά να παίρνει τελικά τη νίκη. Ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία στο παιχνίδι του Nations League, τελικά ο Ακτούρκογλου διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Οσκάρσον έπειτα μία εξαιρετική κούρσα δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο κατέληξε στην εστία του Τσακίρ. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με το «καλημέρα» και τελικά βρήκαν την ισοφάριση.

Ο Ίνγκασον βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση και τελικά έκανε το 1-1. Όμως αυτό δεν μέτρησε ποτέ αφού ο εκτελεστής έκανε διπλή επαφή με την μπάλα. Τελικά την ισοφάριση έφερε ο Καχβετσί στο 62' όταν με ένα δυνατό σουτ σκόραρε για την ομάδα του. Ακολούθησε μία νέα εκτέλεση του Τσαλχάνογλου και μέσω εκείνης ήρθε το 1-2.

Στο 83' ήρθε το 2-2 του Γκούντιονσεν, ο οποίος με κεφαλιά έφερε την ισοφάριση για τους Ισλανδούς. Εντούτοις, ένα τραγικό λάθος του Βαλντιμπάρσον έδωσε την ευκαιρία στον Γκιουλέρ να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει το 3-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ακτούρκογλου, ο οποίος με μία βολίδα σκόραρε για τους Τούρκους.

Νίκη με «τριάρες» για Σλοβακία και Σουηδία

Την ίδια ώρα, η Σουηδία πήρε μία άνετη νίκη κόντρα στην Εσθονία. Το πρώτο και το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Νανάσι, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκιοκέρες. Έτσι βρίσκει στην πρώτη θέση τη Σλοβακία, η οποία νωρίτερα μέσα στη μέρα επικράτησε με 3-1 του Αζερμπαϊτζάν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ LEAGUE B:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗ LEAGUE C: