Το μυστηριώδες tweet του Γουίλιαμς μετά την νίκη της Ισπανίας που διέγραψε άμεσα
i

©intime

Το μυστηριώδες tweet του Γουίλιαμς μετά την νίκη της Ισπανίας που διέγραψε άμεσα

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:55 - 09.09.2024

O Νίκο Γουίλιαμς μετά την νίκη της Ισπανίας επί της Ελβετίας , έδωσε το δικό του μήνυμα στα social media, λέγοντας σε όσους τον επικρίνουν να σωπάσουν, αλλά μετά από λίγο έσπευσε να το διαγράψει.

«Μπλα μπλα μπλα», έγραφε το post που δημοσίευσε ο Νίκο Γουίλιαμς, λίγα λεπτά μετά το την νίκη της Ισπανίας με 4-1 στη Γενεύη, συμπληρώνοντας από δίπλα δύο emoji που λένε σε όλους να σωπάσουν. Δεν ξέρουμε σε ποιον και σε τι απευθύνεται ο 22χρονος εξτρέμ, αλλά σίγουρα η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις.

Το tweet του παίκτη, κατάφερε μέσα σε τριάντα λεπτά να αποσπάσει 2000 likes και εκατοντάδες σχόλια. Υπήρχε ποικιλία και οι απόψεις διίστανται, καθώς άλλοι εκδήλωναν την δυσαρέσκειά τους που ο Γουίλιαμς δεν υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα μετά τις φήμες για την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και άλλοι του υπενθύμιζαν τα μηδέν γκολ που έχει από την αρχή της σεζόν.

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:21 - 09.09.2024

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (9/9) για το Δουβλίνο, όπου την Τρίτη (10/9, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League.

Για αυτό το αινιγματικό μήνυμα του Νίκο Γουίλιαμς, υπήρχε και μία μερίδα ανθρώπων , οι οποίοι ακόμα περιμένουν την άφιξή του στην Βαρκελώνη, αλλά ο ίδιος είχε δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην τωρινή του ομάδα για ακόμη έναν χρόνο. Ωστόσο , ο καταιγισμός αυτός των σχολίων, οδήγησε κι στην άμεση διαγραφή του post.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!