Ο Κέιν «καθάρισε» για την Αγγλία - Ισόπαλη η ματσάρα ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία
i

©imago

Ο Κέιν «καθάρισε» για την Αγγλία - Ισόπαλη η ματσάρα ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία

Δημήτρης Χούπης 23:43 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 10.09.2024

Η Αγγλία με δύο γκολ του Χάρι Κέιν νίκησε με 2-0 τη Φινλανδία, την ίδια ώρα που Ολλανδία και Γερμανία ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Η Αγγλία συνεχίζει νικηφόρα στο League B του Nations League, επικρατώντας της Φινλανδίας με 2-0 στο Λονδίνο.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Κάρσλεϊ είχαν το πάνω χέρι, μην μπορώντας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Στο 23ο λεπτό η Αγγλία σκόραρε με τον Κέιν, αλλά ο επιθετικός της Μπάγερν ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα ακυρώθηκε. Η συνέχεια ήταν ίδια με τους γηπεδούχους να πιέζουν, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος τα «Τρία Λιοντάρια» ήταν πιο αποτελεσματικά και βρήκαν δύο τέρματα. Αρχικά ο Κέιν στο 58' με δυνατό σουτ από λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος στο 76' μετά από ωραία συνεργασία σκόραρε και το δεύτερο τέρμα της Αγγλίας.

Ολλανδία - Γερμανία

Την ίδια ώρα Ολλανδία και Γερμανία ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι για το League A.

Οι «Οράνιε» μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ράιντερς, ο οποίος μετά από ωραία ασίστ του Χράφενμπεργκ πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 1-0. Ωστόσο η Γερμανία πριν από το ημίχρονο έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το σκορ. Ο Ουντάβ ισοφάρισε στο 38' και ο Κίμιχ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έκανε το 1-2.

Στη συνέχεια η Ολλανδία πίεζε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντάμφρις, ο οποίος σε κενή εστία μετά από πάσα του Μπρόμπεϊ έκανε το 2-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League A:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League B:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League C:

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League D: