Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... ξελάσπωσε την Πορτογαλία - Άνετο πέρασμα της Ισπανίας από την Ελβετία
i

©imago

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... ξελάσπωσε την Πορτογαλία - Άνετο πέρασμα της Ισπανίας από την Ελβετία

Δημήτρης Χούπης 23:45 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 08.09.2024

Η Πορτογαλία χάρη στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 88' νίκησε με 2-1 τη Σκωτία, την ίδια ώρα που η Ισπανία επικράτησε με άνεση 4-1 την Ελβετία.

Η Πορτογαλία συνεχίζει νικηφόρα στο Nations League, επικρατώντας με 2-1 της Σκωτίας χάρη στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 88ο λεπτό.

Στο έβδομο μόλις λεπτό η Σκωτία... σόκαρε τους Πορτογάλους ανοίγοντας το σκορ στο Ντα Λουζ. Ο ΜακΤόμινεϊ μετά από ωραία σέντρα του ΜακΛίν βρέθηκε μόνος στην «καρδιά» της άμυνας και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Εκτός ο Κόουλμαν για την Ιρλανδία ενόψει της Ελλάδας - Ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του στις κλήσεις
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:46 - 08.09.2024

Εκτός ο Κόουλμαν για την Ιρλανδία ενόψει της Ελλάδας - Ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του στις κλήσεις

Ο Σίμους Κόουλμαν μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Αγγλία, θα μείνει εκτός από τον αγώνα με την Ελλάδα και ο Φέστι Εμποσέλε θα πάρει τη θέση του.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μαρτίνες πίεζαν για να βρουν ένα γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 54' ο Λεάο έδωσε στον Μπρούνο κι αυτός με ωραίο σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε για τους Πορτογάλους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως λύτρωσε την Πορτογαλία στο 88ο λεπτό κάνοντας το 2-1.

Ελβετία - Ισπανία

Η Ισπανία πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League, επικρατώντας με 4-1 της Ελβετίας εκτός έδρας.

Η «Φούρια Ρόχα» άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Χοσέλου, ο οποίος μετά από ασίστ του Γιαμάλ έκανε το 1-0 για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εννέα λεπτά μετά η Ισπανία βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Φαμπιάν Ρουίθ. Ωστόσο στο 20' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λε Νορμάν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ελβετία η οποία μείωσε με τον Αμντούνι στο 41'. Ο Φαμπιάν Ρουίθ στο 77ο λεπτό όμως με το δεύτερο προσωπικό του γκολ... καθάρισε τη νίκη για την Ισπανία και τρία λεπτά μετά ο Φεράν Τόρες διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League A:

Τα αποτελέσματα του League C: