Πήρε το βρετανικό ντέρμπι η Αγγλία στο Δουβλίνο - «Τεσσάρα» της εντυπωσιακής Γεωργίας απέναντι στην Τσεχία
i

©imago

Πήρε το βρετανικό ντέρμπι η Αγγλία στο Δουβλίνο - «Τεσσάρα» της εντυπωσιακής Γεωργίας απέναντι στην Τσεχία

Δημήτρης Χούπης 20:57 - 07.09.2024

Η Αγγλία πήρε το βρετανικό ντέρμπι, επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0, την ίδια ώρα που η εντυπωσιακή Γεωργία νίκησε με 4-1 την Τσεχία.

Η Αγγλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League, επικρατώντας με 2-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλινο. Τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Λι Κάρλσεϊ στον πάγκο, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ μετά από φάση διαρκείας.

Ο Κέιν βρέθηκε στην περιοχή έκανε ένα σουτ, το οποίο κόπηκε και ο πρώην Ιρλανδός Ράις με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για την Αγγλία. Δώδεκα λεπτά μετά ένας ακόμα πρώην Ιρλανδός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Κάρλσεϊ. Μετά από ωραία συνεργασία των Σάκα, Μεϊνού και Ράις, ο Γκρίλις βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ντι Μαρία στον τελευταίο του αποχαιρετισμό με την Αργεντινή (vids)
REST OF THE WORLD

08:51 - 06.09.2024

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ντι Μαρία στον τελευταίο του αποχαιρετισμό με την Αργεντινή (vids)

Οι οπαδοί της Αργεντινής τίμησαν τον Άνχελ Ντι Μαρία πριν από τη νίκη της «Αλμπισελέστε» επί της Χιλής (3-0), μετά το γεγονός ότι ο άλλοτε αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αποσύρεται από την εθνική του ομάδα.

Στη συνέχεια τα «Τρία Λιοντάρια» κρατούσαν με ευκολία το προβάδισμα και πήραν το τρίποντο σε έναν όμιλο που βρίσκεται με την Ελλάδα και τη Φινλανδία.

Γεωργία - Τσεχία

Την ίδια ώρα η Γεωργία ήταν... φωτιά επικρατώντας με 4-1 της Τσεχίας στην Τιφλίδα. Ο Κβαρατσκέλια στο 33ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Γεωργιανούς, ενώ ακολούθησαν 13' στο δεύτερο μέρος για να καθαρίσει το ματς η ομάδα του Γουίλι Σανιόλ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Τσακβετάτζε στο 53' έκανε το 2-0 και στο 66' ο Μικαουτάτζε έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του. Ο Κοκορασβίλι τρία λεπτά μετά διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμα και ο Κάλβατς στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: