Ξέσπασε ο Ντε Μπρόινε: «Τα πράγματα είναι απαράδεκτα, δεν πρόκειται να πω περισσότερα!»

Φωτ. IMAGO

Ξέσπασε ο Ντε Μπρόινε: «Τα πράγματα είναι απαράδεκτα, δεν πρόκειται να πω περισσότερα!»

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:57 - 10.09.2024

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου, ακολούθησε το ξέσπασμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε, με αφορμή τη συνολική εικόνα της ομάδας του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους συμπαίκτες του.

Η Γαλλία υποδέχτηκε το Βέλγιο στη Λυών και έδειξε πως δεν την πτόησε η ήττα από την Ιταλία. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρέθηκε μπροστά σε μία Γαλλία που είχε αποφασίσει να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο και οι Βέλγοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για αυτό, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα του αγώνα με 2-0.

Η απογοήτευση και η πικρία ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο του αρχηγού του Βελγίου, ο οποίος μετά τον αγώνα ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, γεγονός που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

«Δεν μπορώ να πω εδώ τι πήγε στραβά. Το έκανα ήδη στην ομάδα στο ημίχρονο. Δεν μπορώ να το επαναλάβω στα Μέσα ενημέρωσης, αλλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα από κάθε άποψη. Εάν το πρότυπο που θέλουμε να φτάσουμε είναι το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε πλέον αρκετά καλοί για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, τότε πρέπει να τα δώσετε όλα. Αν δεν κάνεις καν αυτό, τελείωσε».

«Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαστε τόσο καλοί όσο το 2018. Ήμουν ο πρώτος που το είδα, αλλά άλλα πράγματα είναι απαράδεκτα. Δεν πρόκειται να πω τι».

Το γεγονός πως η ομάδα του Ντε Μπρόινε, είχε ηττηθεί ξανά από την Γαλλία με 0-1, στην τελευταία τους αναμέτρηση για την φάση των 16 του φετινού Euro, προκάλεσε ακόμα περισσότερο την έκρηξή του πως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, παρά τη νίκη του Βελγίου κόντρα στο Ισραήλ λίγες μέρες νωρίτερα.

«Είμαστε πάρα πολλοί πίσω. Αν μείνεις με έξι πίσω, δεν υπάρχει καμία σχέση. Είναι αυτό που είναι. Δεν πρόκειται για μετάβαση, αλλά για ανθρώπους που δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους», ανέφερε σχετικά με το τι θεωρεί πως έφταιξε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Ντομένικο Τεντέσκο, υποστήριξε τον 33χρονο παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι λέγοντας:

«Είναι ο αρχηγός μας και έχει τεράστια νοοτροπία νικητή, οπότε μπορεί να αντιδράσει και συναισθηματικά».

Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία
NATIONS LEAGUE

23:43 - 09.09.2024

Άνετες νίκες για Γαλλία και Ιταλία - Χατ τρικ ο απίθανος Σέσκο και πρώτο τρίποντο για τη Σλοβενία

Η Γαλλία πανηγύρισε άνετα τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο (2-0), ενώ η Ιταλία έκανε το 2/2 στον όμιλο. Το χατ τρικ του Σέσκο στο Σλοβενία - Καζακστάν ήταν αυτό που... έκλεψε δίχως αμφιβολία την παράσταση στη βραδιά.