Ο Χάρι Κέιν θα τα «εκατοστήσει» με την Εθνική Αγγλίας
i

© Imago

Ο Χάρι Κέιν θα τα «εκατοστήσει» με την Εθνική Αγγλίας

Νεφέλη Μπισμπίκη 20:20 - 09.09.2024

Τις 100 συμμετοχές θα «γιορτάσει» ο Χάρι Κέιν με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην αναμέτρηση της Αγγλίας με αντίπαλο την Φιλανδία για το Nations League.

Το βράδυ της Τρίτης, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Φιλανδία, σε μία ιδιαίτερη μέρα για τον Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», θα γίνει ο 10ος παίκτης στην ιστορία της εθνικής ομάδας, ο οποίος συμπληρώνει τις εκατό συμμετοχές και απέχει μάλιστα μόλις 26 ακόμα παρουσίες, για να φτάσει το ρεκόρ του Πίτερ Σίλτον, 125 στον αριθμό.

Ο 31χρονος, έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας εναντίον της Λιθουανίας τον Μάρτιο του 2015 και από τότε έχει πετύχει 66 γκολ σε 99 αγώνες, γεγονός που τον καθιστά πρώτο σκόρερ της χώρας του μέχρι σήμερα. Ο Άγγλος επιθετικός μπορεί να μην έχει κάποιον τίτλο στην καριέρα του, παρά τις εξαιρετικές σεζόν που πραγματοποιεί σε όποια ομάδα και αν πάει, αλλά το να γίνει ο επόμενος μετά τον Γουέιν Ρούνι από το 2014 , ο οποίος φτάνει τις 100 συμμετοχές δεν είναι και μικρό επίτευγμα.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως μετά το παιχνίδι με την Ιρλανδία, είναι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση και του ίδιου και της ομάδας του, αλλά και πως παίρνει έμπνευση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να συνεχίσει να παίζει.

«Βλέποντας τον Ρονάλντο να σκοράρει το 901ο του γκολ σε ηλικία 39 ετών με εμπνέει να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου αρέσει να εκπροσωπώ την Αγγλία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και δεν θέλω να τελειώσει σύντομα. Το θέμα είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να είμαι συνεπής. Ποιος ξέρει πόσες συμμετοχές ή γκολ μπορώ να πετύχω, αλλά διψώ για περισσότερα».

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:21 - 09.09.2024

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (9/9) για το Δουβλίνο, όπου την Τρίτη (10/9, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!