Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Νάτσο Φερναντέθ απο την Αλ Κουαντσία

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Νάτσο Φερναντέθ απο την Αλ Κουαντσία

Sportal newsroom 18:40 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 27.06.2024

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Κουαντσία. Η ομάδα μετά την υπογραφή του παίκτη, αλλά και ο ίδιος, προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media, για την παρουσίαση του Ισπανού.

Όπως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ο Νάτσο δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στην αγαπημένη του Ρεάλ. Μετά από 12 χρόνια παρουσίας λοιπόν στη πρώτη ομάδα της Μαδρίτης, ο ίδιος αποχαιρέτησε και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον για τα επόμενα δύο χρόνια.

O Νάτσο έφυγε απο την Ρεάλ με 6 Champions League5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα La Liga4 ευρωπαϊκά Super Cup, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 5 ισπανικά Super Cup, ενώ μέτρησε 364 επίσημα ματς, με απολογισμό 10 γκολ και 16 ασίστ.

Πλέων ένας νέος δρόμος ανοίγετε μπροστά του για νέες περιπέτειες σε αχαρτογράφητα νερά για εκείνον. Η πορεία που έχουν χαράξει νωρίτερα άλλοι αστέρες της Ρεάλ όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά όπου συνέχισαν την καριέρα τους στην Σαουδική Αραβία θα είναι η πυξίδα που θα τον βοηθήσει να βρει τον δρόμο του στην χώρα του πετρελαίου. Δείτε παρακάτω το βίντεο με το οποίο καλωσόρισαν στην νέα του ομάδα τον Νάτσο Φερνάντεθ.