Η Σαουδική Αραβία καλεί τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο Φερνάντεθ
i

© Imago

Η Σαουδική Αραβία καλεί τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο Φερνάντεθ

Sportal newsroom 15:45 - 25.06.2024

Ο 34χρονος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης Νάτσο βρίσκεται μια ανάσα από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, προκειμένου να γίνει συμπαίκτης του Καρίμ Μπενζεμά με τετραπλάσιες αποδοχές από αυτές που έπαιρνε στην Βασίλισσα.

Όπως όλα δείχνουν ο Νάτσο Φερνάντεθ, θα φύγει από την Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης, με προορισμό την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ. Ο πιστός στρατιώτης της βασίλισσας πέρασε μια ολόκληρη ζωή στην Μαδρίτη, προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας ήταν ο ορισμός του «hard worker». Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και έμεινε στην σκιά πολλών τεράστιων ονομάτων που έπαιζαν στην θέση του επί χρόνια, με το πείσμα του όμως αλλά και την σκληρή του δουλεία κατάφερε να κάνει μια τεράστια καριέρα και να κατακτήσει ένα «σκασμό» τρόπαια.

Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι ο Νάτσο ετοιμάζεται να πει αντίο στην μεγάλη του αγάπη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα La Liga, 4 ευρωπαϊκά Super Cup, 2 Κύπελλα Ισπανίας και 5 ισπανικά Super Cup, ενώ μέτρησε 364 επίσημα ματς, με απολογισμό 10 γκολ και 16 ασίστ.

Σύμφωνα με την γαλλική L’ Equipe, ο διεθνής Ισπανός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ, κερδίζοντας ένα συμβόλαιο με τετραπλάσιες αποδοχές στη αραβική ομάδα.

Ενώ την ίδια ώρα η Ρεάλ φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 18χρονου Γάλλου Λενί Γιορό που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Λιλ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με τη γαλλική ομάδα και θεωρείται δεδομένο πως θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι, καθώς υπάρχει φόβος να μην φύγει ο παίκτης σαν ελεύθερος.