Τέσσερις συλλήψεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

OPAP Arena

i

©intime

Τέσσερις συλλήψεις πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Sportal newsroom 21:11 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, τα οποία ήταν ηλικίας από 21 μέχρι 32 ετών.

Εντατικοί έλεγχοι έγιναν έξω από την «OPAP Arena»  πριν από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη βίας. Κατά τη διαδικασία αυτή τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, ηλικίας 21,24,26 και 32 ετών

Επιστολή Ατρόμητου σε ΚΕΔ, Μάνταλο: «Ακατάλληλοι οι Έλληνες διαιτητές, αντικαταστήστε και τιμωρήστε άμεσα τον Παπαπέτρου!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:03 - 29.09.2023

Επιστολή Ατρόμητου σε ΚΕΔ, Μάνταλο: «Ακατάλληλοι οι Έλληνες διαιτητές, αντικαταστήστε και τιμωρήστε άμεσα τον Παπαπέτρου!»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός έστειλε επιστολή προς τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο αναφορικά με τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στο ματς με την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (28/09) στην «OPAP Arena».

Οι τέσσερις οπαδοί οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, από την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, κατά προτίμηση, για παραβίαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και για παράνομη λειτουργία ασυρμάτων και ραδιοσυχνοτήτων. 

Στον 21χρονο και τον 24χρονο κατά τον σωματικό έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκε μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Σε στοχευμένο σωματικό έλεγχο που έγινε στον 26χρονο βρέθηκε πάνω του αναδιπλούμενος σουγιάς. Ενώ στον 32χρονο βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, πολυεργαλείο και φορητό ασύρματο

Η ΑΕΚ στον χθεσινό (29/9) αγώνα επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 σε ένα παιχνίδι - θρίλερ. Η ομάδα του Περιστερίου ωστόσο είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, για την οποία έβγαλε ανακοίνωση, ενώ ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ζήτησε να δει αυτοπροσώπως τον αρχιδιαιτητή της UEFA

Την ίδια ώρα ο Παπαπέτρου που ήταν VAR στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και σε αυτόν με τον Αστέρα Τρίπολης τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ. Τη θέση του για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης μάλιστα θα την πάρει ο Γκορτσίλας.