Νέα κατάρρευση: Η Εθνική U19 διασύρεται από την Ισπανία ήδη από το 17'! (vids)
i

©Glomex

Νέα κατάρρευση: Η Εθνική U19 διασύρεται από την Ισπανία ήδη από το 17'! (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:42 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.08.2024

Η Εθνική U19 βρέθηκε να χάνει από την εθνική ομάδα της Ισπανίας με 3-0 μέσα σε 17 λεπτά, ενώ μάλιστα λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτος μέρος οι «φούρια ρόχα» πέτυχε και τέταρτο τέρμα.

Η Εθνική Νέων υποδέχεται τη Νορβηγία U19 στη Μάλτα, με φόντο την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U19

Η ομάδα του Θανάση Θέου βρέθηκε να χάνει από τη «φούρια ρόχα» με 3-0. Συγκεκριμένα η εθνική ομάδα της Ισπανίας στο 11ο λεπτό ο Γκονσάλο Γκαρσία βρήκε τον Βίκτορ Μπαρμπέρα μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Μετά από τρία λεπτά ο Ιβάν Φρανσέδα βρήκε τον Μάνουελ Άνχελ Ιμπάνιεζ μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ στην κάτω αριστερή γωνία του Μπότη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 17ο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ για τους Ισπανούς μετά την καταπληκτική ατομική ενέργεια του Θέσαρ Παλάσιος. 

Βέβαια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέρταρτο γκολ. Ο Μπαρμπέρα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε ένα σουτ που βρήκε στους αμυντικούς της «γαλανόλευκης», κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του. 

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Θυμίζουμε ότι η Εθνική Νέων παρότι βρέθηκε να χάνει με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο από τη Νορβηγία U19, έκανε ένα ασύλληπτο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποίησε μαγικό come-back, αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να αποφύγει την ήττα (5-4) στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U19.

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις έχει πάρει το σκορ στο ματς της Εθνικής μας ομάδας. Στο 57' οι Ίβηρες πέτυχαν και πέμπτο τέρμα ο Ακομάκ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κάσας με όμορφη κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:  

Tags: