Ο Νεϊμάρ απέτυχε στα ιατρικά και η επιστροφή του στα γήπεδα καθυστερεί περισσότερο

Ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ απέτυχε στα ιατρικά και η επιστροφή του στα γήπεδα καθυστερεί περισσότερο

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 17:22 - 08.09.2024

Ακόμα περισσότερο θα καθυστερήσει η επιστροφή του Νεϊμάρ στο γρασίδι, αφού ο Βραζιλιάνος άσος κόπηκε στα ιατρικά.

Πριν από περίπου 10 χρόνια, ο Νεϊμάρ ήταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος... εγκατέλειψε στα μισά της κούρσας, ο ίδιος ήταν τρίτος καλύτερος σκόρερ του τουρνουά και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα.

Ωστόσο, το σήμερα βρίσκει τον Βραζιλιάνο άσο σε μία πολύ κατηφορική πορεία, αφού παρά το ταλέντο του έχει μείνει εκτός γηπέδων εδώ και ουκ ολίγο διάστημα.  Ο 32χρονος επιθετικός, συγκεκριμένα, τραυματίστηκε τον Οκτώβρη του 2023 στο χιαστό, σε ματς της Βραζιλίας με Ουρουγουάη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026. Έκτοτε παλεύει να επιστρέψει στο γρασίδι.

Κάθεται και πληρώνεται: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ο Νεϊμάρ από τότε που έγινε παίκτης της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία
REST OF THE WORLD

09:45 - 29.08.2024

Κάθεται και πληρώνεται: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ο Νεϊμάρ από τότε που έγινε παίκτης της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία

Από τη μέρα που μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, ο Νεϊμάρ έχει κερδίσει ένα απίστευτο ποσό χρημάτων και παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει σχεδόν... καθόλου με την Αλ Χιλάλ.

Αυτό, μάλιστα, αναμένεται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, αφού ο ίδιος δεν κατάφερε να περάσει τα απαραίτητα τεστ ετοιμότητας. Ειδικότερα, ο ίδιος πέρασε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις από το επιτελείο της Αλ Χιλάλ, εντούτοις αυτά δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, η επιστροφή στα πλάνα του προπονητή του δεν πρόκειται να γίνει πράξη για τουλάχιστον ακόμα δύο μήνες, όπως γνωστοποίησαν ΜΜΕ του εξωτερικού.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2023 η Αλ Χιλάλ πλήρωσε 90 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο άσο. Ο επιθετικός έπαιξε τρεις αγώνες στο Pro League και δύο στο AFC Champions League πριν τραυματιστεί, στην αναμέτρηση που έδωσε η εθνική του ομάδα με την Ουρουγουάη. Έκτοτε, ο Νεϊμάρ παραμένει εκτός δράσης και δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο παίκτης μοιράζεται συχνά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , παρουσιάζοντας τη διαδικασία αποκατάστασής του. Αυτό έκανε τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι η επιστροφή του αναμένεται να υλοποιηθεί σύντομα. Παρόλα αυτά ο φυσιοθεραπευτής τις Αλ Χιλάλ κατέρριψε αυτές τις ελπίδες. Το συμβόλαιο του 32χρονου Βραζιλιάνου με τον σαουδαραβικό σύλλογο έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και η τελευταία φορά που μπήκε στο γήπεδο ήταν στις 18 Οκτωβρίου.