Ενθουσιασμός επικρατεί με την επιστροφή του Νεϊμάρ: «Είναι η μαγεία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου»
i

©imago

Ενθουσιασμός επικρατεί με την επιστροφή του Νεϊμάρ: «Είναι η μαγεία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου»

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:09 - 22.10.2024

Έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Νεϊμάρ πάτησε και πάλι χορτάρι το βράδυ της Δευτέρας και ο ενθουσιασμός τόσο από τον ίδιο και τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ, όσο και από τους Βραζιλιάνους, ήταν τεράστιος.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σε έναν συναρπαστικό αγώνα με την ομάδα του, το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, η Αλ Χιλάλ επικράτησε της Αλ Αΐν με 5-4, για το AFC Champions League, με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει ως αλλαγή λίγο πριν το 80΄, ενώ βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στην επίτευξη γκολ.

Ο 32χρονος σταρ, αμέσως μετά την λήξη του ματς είπε στους δημοσιογράφους: «Νιώθω καλά... Έχω πάντα καλή ομάδα. Είμαι τόσο χαρούμενος. γύρισα! Επέστρεψα!».

Άλλο τόσο χαρούμενοι είναι και οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι θέλουν όσο τίποτε άλλο να δουν τον Νεϊμάρ να αγωνίζεται με τη φανέλα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026. Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, πανηγύρισε την επιστροφή του με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media, τονίζοντας το μεγαλείο του παίκτη.

«Συγχαρητήρια Νεϊμάρ για την επιστροφή σου στο γρασίδι! Στο γήπεδο αντιπροσωπεύει τη μαγεία και το ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Μετά από 369 ημέρες, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Βραζιλίας (CBF) έχει τη χαρά να βλέπει τον Νεϊμάρ πίσω στο γρασίδι. Στην επιστροφή του για την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αυτή τη Δευτέρα (21/10), ο Νεϊμάρ σχεδόν ταράζει τα δίχτυα, έστω και με λίγα λεπτά στο γήπεδο, δείγμα ότι διατηρεί τη χαρακτηριστική ιδιοφυΐα και ταλέντο του.

Οι οπαδοί από όλο τον κόσμο φορούν περήφανα φανέλες από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, τη Σάντος, την PSG, την Μπαρτσελόνα και την Αλ Χιλάλ με το νούμερο 10 και το όνομα του Νεϊμάρ στην πλάτη.

Μετά την ανάρρωση για περισσότερο από ένα χρόνο, ο κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής Βραζιλίας απέναντι στις εθνικές ομάδες ξεπέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο για να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο: να παίζει ποδόσφαιρο.

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας τιμά και συγχαίρει τον Νεϊμάρ, έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, για την επιστροφή του», ήταν το μήνυμα της Ομοσπονδίας.

Ο Νεϊμάρ, με 128 συμμετοχές και 79 γκολ για τη Βραζιλία, αναμένεται να στηρίξει την χώρα του και στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026, όπου τότε θα είναι 34 ετών.