Ο Νεϊμάρ άφησε πίσω τον εφιάλτη – Αγωνίστηκε έπειτα από 369 μέρες και ο Λεάο τον αποθέωσε με εκπληκτική ατάκα (vids)

Ο Νεϊμάρ.

i

©IMAGO

Ο Νεϊμάρ άφησε πίσω τον εφιάλτη – Αγωνίστηκε έπειτα από 369 μέρες και ο Λεάο τον αποθέωσε με εκπληκτική ατάκα (vids)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:17 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 21.10.2024

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Νεϊμάρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη της Αλ Χιλάλ επί της Αλ Αϊν για το ασιατικό Champions League.

Ο Νεϊμάρ άφησε επιτέλους πίσω του τον εφιάλτη.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο, επέστρεψε στη δράση έπειτα από 369 ημέρες.

Αγωνίστηκε, μάλιστα, ως αλλαγή, αφού μπήκε στο 77’ στην εκτός έδρας νίκη της Αλ Χιλάλ επί της Αλ Αϊν για το ασιατικό Champions League.

Ο 32χρονος άσος, λοιπόν, επέστρεψε και φρόντισε άμεσα να δείξει την ποιότητά του σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Ο Νεϊμάρ είχε μόλις πέντε παιχνίδια με την Αλ Χιλάλ πριν από τον τραυματισμό του με την εθνική Βραζιλίας πέρσι.

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση του για τον σύλλογο, αφού ήρθε από τον πάγκο κατά τη διάρκεια της δραματικής νίκης 5-4 επί της Αλ Αϊν.

Αν και δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κάποιο γκολ, ο Νεϊμάρ έδειξε στοιχεία από την τεράστια ποιότητά του. Είχε, πάντως, μία ευκαιρία, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Έκανε ορισμένες ντρίμπλες, παράλληλα, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο Νεϊμάρ στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του και απλά τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που γύρισα».

Ο Πορτογάλος διεθνής άσος της Μίλαν Ράφαελ Λεάο, παράλληλα, αποθέωσε τον Βραζιλιάνο. Ανέβασε μία φωτογραφία του στο instagram κι έγραψε: «Το ποδόσφαιρο επέστρεψε».

Ο ίδιος να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες περιέγραψε στο κανάλι NR Sports στο YouTube όσα πέρασε: «Ένιωσα τεράστιο πόνο. Εκείνη τη στιγμή ήξερα ήδη ότι ήταν σοβαρό.

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα μακριά από το ποδόσφαιρο είναι μέρα ταλαιπωρίας»
REST OF THE WORLD

11:36 - 20.10.2024

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα μακριά από το ποδόσφαιρο είναι μέρα ταλαιπωρίας»

Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Γολγοθά που πέρασε με τον τραυματισμό του, ώστε σήμερα να είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αυτό που θέλω περισσότερο στη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω υποφέρει κάθε μέρα που έλειπα από το γήπεδο. Αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο.

Είμαι συγκεντρωμένος στους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου, την οικογένεια και τους φίλους μου και το ποδόσφαιρο. Έχω σηκωθεί κάθε φορά που έχω τραυματιστεί».