Ο Νεϊμάρ αποθεώνει ξανά τον Μέσι: «Είναι καθρέφτης για μένα, το μεγάλο μου είδωλο»

Μέσι - Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ αποθεώνει ξανά τον Μέσι: «Είναι καθρέφτης για μένα, το μεγάλο μου είδωλο»

Κώστας Τόπας 13:19 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 04.06.2024

Ο Νεϊμάρ μίλησε για την απουσία του από την Βραζιλία στο Copa America αλλά και για την πολύ καλή σχέση που έχει μέχρι σήμερα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να αναρρώνει από τη ρήξη συνδέσμων και μηνίσκου που υπέστη σε αγώνα με την εθνική Βραζιλίας, τον περασμένο Οκτώβριο κόντρα στην Ουρουγουάη.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσει να παλέψει με την εθνική του ομάδα στο Copa America, κάτι που τον στενοχωρεί. «Θα είναι λυπηρό. Είναι πολύ κακό να μείνουμε εκτός, αλλά υποστηρίζουμε. Ελπίζω η Βραζιλία να κερδίσει. Υπάρχει μια ομάδα για αυτό, πολύ ποιοτικοί παίκτες. Θα είμαι στις κερκίδες. Ελπίζω ο Ντοριβάλ να κάνει εξαιρετική δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο «Νεϊ».

Ο Βραζιλιάνος αστέρας αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο δημιούργησε μια μεγάλη φιλία στην Μπαρτσελόνα, η οποία συνεχίστηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε διαφορετικούς συλλόγους.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ ήταν γεμάτος επαίνους. «Του μιλάω πολύ, μου έστειλε και μήνυμα χθες. Είμαστε χαρούμενοι ο ένας για τον άλλον, μου έστειλε και μήνυμα όταν κερδίσαμε έναν τίτλο εδώ. Είναι ένας υπέροχος τύπος, ένας καθρέφτης για μένα, είναι το μεγάλο μου είδωλο και είναι επίσης φίλος μου»

Στις δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ βρήκε επίσης την ευκαιρία για να αρνηθεί την επιστροφή του στη Σάντος. «Όχι, αυτό που είπαν είναι ένα απόλυτο ψέμα. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου με την Αλ Χιλάλ. Ελπίζω να κάνω μια υπέροχη σεζόν. Μου έλειψε αυτό το τελευταίο. Ας ζήσουμε σιγά σιγά. Υπάρχει πολύς χρόνος μπροστά. Προφανώς, η Σάντος είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Κάποια μέρα θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν έχω τίποτα προγραμματισμένο στο μυαλό μου».