Η επιστροφή του Νεϊμάρ παίρνει νέα παράταση
i

©imago

Η επιστροφή του Νεϊμάρ παίρνει νέα παράταση

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:54 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 25.09.2024

Όλα δείχνουν πως ο Νεϊμάρ έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, καθώς δεν φαίνεται να επιστρέφει σύντομα στη δράση μετά τον τραυματισμό του, κάτι που επιβεβαίωσε ο προπονητής του στην Αλ Χιλάλ.

Ήταν Οκτώβρης του 2023, όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νεϊμάρ υπέστη ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ένας ακόμη τραυματισμός που τον έχει κρατήσει ακόμα εκτός γηπέδου και από ότι φαίνεται, η ανάρρωσή του θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος Βραζιλιάνος, αναρτά διαρκώς φωτογραφίες από το γυμναστήριο ή από την προπόνηση στο γήπεδο, με πολλούς να εικάζουν πως η επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, πλησιάζει. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, με τον προπονητή της Αλ Χιλάλ , Χόρχε Ζεσούς, να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, λέγοντας πως δεν θα επιστρέψει στο γήπεδο μέχρι το νέο έτος.

«Ο Νεϊμάρ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, όχι μόνο για την Αλ Χιλάλ αλλά για το πρωτάθλημα συνολικά. Ωστόσο, δεν μπορώ να προσδιορίσω μια ακριβή ημερομηνία για την επιστροφή του. Θα αξιολογήσουμε ξανά την κατάστασή του τον Ιανουάριο», τόνισε ο προπονητής της Αλ Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία το καλοκαίρι του 2023 από την Παρί Σεν Ζερμέν, στις πέντε του εμφανίσεις στην Αλ Χιλάλ έχει πετύχει ένα γκολ. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης της ομάδας, ότι ο Νεϊμάρ θα αναρρώσει σύντομα και επιστέψει καλύτερος, δείχνοντας το ταλέντο το οποίο τον έκανε γνωστό παγκοσμίως.