Ξανά τραυματίας ο Νεϊμάρ, αναβάλλεται για Σεπτέμβριο το ντεμπούτο του με τη Αλ Χιλάλ

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Ξανά τραυματίας ο Νεϊμάρ, αναβάλλεται για Σεπτέμβριο το ντεμπούτο του με τη Αλ Χιλάλ

Κώστας Τόπας 13:28 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Ο Νεϊμάρ δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την Αλ Χιλάλ, πριν από τα τέλη Σεπτεμβρίου, λόγω νέου τραυματισμού.

Η εμπειρία του Νεϊμάρ στην Αραβία δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πρέπει να περιμένει αρκετό διάστημα για το επίσημο ντεμπούτο του με την Αλ Χιλάλ. Ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν θα παραμείνει στα «πιτς» για άλλη μια φορά εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού που θα τον εμποδίσει να βγει στο γήπεδο για περίπου ένα μήνα.

Ο Νεϊμάρ λοιπόν θα είναι στην πλήρη διάθεση της Αλ Χιλάλ μόνο μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες τον Σεπτέμβριο. Ο προπονητής Χόρχε Ζεσούς, φανερά ενοχλημένος, ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος θα απουσιάζει από αρκετά παιχνίδια κι έτσι θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεση της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Χιλάλ πλήρωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν το ποσό των 100.000.000 εκατομμυρίων για την αγορά του Νεϊμάρ, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο μέχρι το 2025, χάρη στο οποίο θα κερδίσει περίπου 270.000.000 ευρώ. Την τελευταία του σεζόν με την Παρί, ο «Νεϊ» κατέγραψε 29 εμφανίσεις, χάνοντας πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Ωστόσο σε αυτά τα ματς κατάφερε να βρει 18 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.