Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα μακριά από το ποδόσφαιρο είναι μέρα ταλαιπωρίας»

Ο Νεϊμάρ

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Νεϊμάρ για τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα μακριά από το ποδόσφαιρο είναι μέρα ταλαιπωρίας»

Κώστας Τόπας 11:36 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 20.10.2024

Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Γολγοθά που πέρασε με τον τραυματισμό του, ώστε σήμερα να είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί επίσημα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, αποκάλυψε ότι κάθε μέρα που απομακρύνεται από το ποδόσφαιρο «είναι μια μέρα ταλαιπωρίας» για τον ίδιο.

Αφού έγινε γνωστό ότι ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα πιθανότατα θα κληθεί στην Αλ Χιλάλ για τον αγώνα με την Αλ-Αΐν για το Champions League της Ασίας αυτή τη Δευτέρα (21/08), σε δηλώσεις του στο πρακτορείο «NR Sports», θυμήθηκε τη στιγμή που αντιλήφθηκε σοβαρότητα του τραυματισμού του: «Ένιωσα τεράστιο πόνο και ήξερα ήδη ότι ήταν σοβαρό».

Αν και τα χειρότερα έχουν ήδη τελειώσει, καθώς ο 31χρονος μεσοεπιθετικός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς ξαναζούσε τους τελευταίους δώδεκα μήνες και εξομολογήθηκε μέσα σε δάκρυα: «Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή παίζει ποδόσφαιρο " Κάθε μέρα που φεύγω από αυτήν είναι μια μέρα ταλαιπωρίας. Έτσι ώστε... Αυτό είναι που με πληγώνει περισσότερο."

Ο «Νεϊ», ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στις εξέδρες με τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη νίκη της Αλ Χιλάλ με 3-0 επί της Αλ Φέιχα και εθεάθη να φορά ένα μπλουζάκι που έγραφε «επέστρεψα», δήλωσε: «Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο. Κάθε φορά που πληγώνομαι, επιστρέφω. Αλλά δεν γυρίζω στα μισά του δρόμου. και δεν θα τα παρατήσω».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νεϊμάρ δεν έχει γλιτώσει από σοβαρούς τραυματισμούς. Κάταγμα σπονδύλων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο τον Φεβρουάριο του 2018, μηριαίους μηριαίους, προσαγωγοί... Ολα αυτά όμως ανήκουν στον παρελθόν για τον Βραζιλιάνο αστέρα ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.