Ο Νεϊμάρ αυτοπροτάθηκε στην μεγάλη του αγάπη, Μπαρτσελόνα

Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Ο Νεϊμάρ αυτοπροτάθηκε στην μεγάλη του αγάπη, Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 11:46 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 26.08.2024

Ο Νεϊμάρ φαίνεται ότι αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητάει μεταγραφική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έχει πολλά οικονοικά ζητήματα, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται δεν την απασχολούν σε τόσο σημαντικό βαθμό. Μετά το «άκυρο» του Νίκο Γουίλιαμς, δοκιμάστηκε το ενδεχόμενο απόκτησης του Ραφαέλ Λεάο από Μίλαν, ενώ πλέον η πιο βιώσιμη εναλλακτική φαίνεται να είναι ο Κιέζα της Γιουβέντους.

Υπήρχε όμως ένα όνομα που συνδέεται με την Μπαρτσελόνα για άλλο ένα καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τον Ζεράρ Ρομέρο, αυτοπροτάθηκε για άλλη μια φορά στον σύλλογο των «μπλαουγκράνα».

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν
PREMIER LEAGUE

09:37 - 25.08.2024

Ο Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε έναν άγραφο μεταγραφικό κανόνα για να υπογράψει τον Γκουντογκάν

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχτηκε ότι έσπασε τον δικό του άγραφο μεταγραφικό κανόνα στη Μάντσεστερ Σίτι με την εκ νέου υπογραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν από την Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος επιθετικός ανήκει στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά έχει συνδεθεί πολλές φορές με την Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 2015. Παρά τα όσα έγραψε ο εν λόγω δημοσιογράφος, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Χάνσι Φλικ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης του «Νεϊ».

Ο Βραζιλιάνος αστέρας βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Οκτώβριο. Ακόμα δεν έχει ημερομηνία επιστροφής και το επίπεδο της επιστροφής του είναι άγνωστο. Επιπλέον, ο υψηλός μισθός του δεν ευνόησε την επιστροφή του στην Μπάρτσα, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο, το αστέρι της φετινής σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ο Νεϊμάρ είναι το είδωλο του Λαμίν Γιαμάλ. Ο νεαρός παίκτης της Μπάρτσα πόζαρε αυτό το καλοκαίρι με τη φανέλα που φορούσε ο Βραζιλιάνος στη Σάντος, λίγο πριν υπογράψει, ακριβώς, για την Μπαρτσελόνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!