Ο Νεϊμάρ διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ σκοράρει με την εθνική Βραζιλίας - Φωτ. IMAGO

Ο Νεϊμάρ διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 09:23 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 28.08.2024

Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, παρά τα όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η μεταγραφική αγορά για την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι είναι τόσο ταραχώδης, που μερικά ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο για να ενισχύσουν την ομάδα με επικεφαλής τον Φλικ είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων των «μπλαουγκράνα».

Ενα από αυτά τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν ο Νεϊμάρ , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από το βραζιλιάνικο μέσο Globoesporte θα μπορούσε να ενταχθεί στην καταλανική ομάδα για να την ενισχύσει για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Πληροφορίες που έχει διαψεύσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές στα social media.

«Εκτός του ότι είναι ΨΕΜΑ, αυτό το άρθρο είναι μια τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τον παίκτη και την ομάδα του, την Αλ Χιλάλ.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ έχει συμβόλαιο με τον σαουδαραβικό σύλλογο, είναι χαρούμενος στο Ριάντ και σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να ευχαριστήσει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο λογαριασμός του Neymar Jr Site.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα μεταξύ 2013 και 2017, τώρα στη Σαουδική Αραβία, έσκισε τους χιαστούς του πριν από σχεδόν ένα χρόνο με την εθνική Βραζιλίας και δεν έχει παίξει επίσημο αγώνα από τις 18 Οκτωβρίου, εκείνη τη μοιραία μέρα με την Ουρουγουάη.

Ο 32χρονος επιθετικός ανήκει στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά έχει συνδεθεί πολλές φορές με την Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 2015. Παρά τα όσα έγραψε ο εν λόγω δημοσιογράφος, στην Ισπανία αναφέρουν και πως ο Χάνσι Φλικ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο απόκτησης του «Νεϊ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!