Νεϊμάρ για Εμπαπέ: «Ήταν σκέτη... κόλαση να παίζεις μαζί του»

Νεϊμάρ - Εμπαπέ

i

© Imago

Νεϊμάρ για Εμπαπέ: «Ήταν σκέτη... κόλαση να παίζεις μαζί του»

Ο Νεϊμάρ σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συνεργασία του με τον Εμπαπέ και μεταξύ άλλων προειδοποίησε τους Βραζιλιάνους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Europe 1.

Η σχέση του Νεϊμάρ με τον Εμπαπέ πέρασε από... σαράντα κύματα και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έπαιζαν μαζί για έξι χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν και συνολικά πανηγύρισαν πέντε πρωταθλήματα Γαλλίας, τρία Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και τέσσερα Σούπερ Καπ.

Το 2023 ο Βραζιλιάνος αποχώρησε για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ κι έτσι οι δυο τους έπαψαν να είναι συμπαίκτες αλλά και... φίλοι. Πριν μερικές ώρες, το Europe 1 προχώρησε σε μία αποκάλυψη, η οποία αφορά μία ενέργεια του Βραζιλιάνου, λίγο μετά τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν πληρώνουμε τίποτα»: Η Παρί αρνείται να πληρώσει τα 55 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ και περνάει στην αντεπίθεση
LIGUE 1

09:58 - 13.09.2024

«Δεν πληρώνουμε τίποτα»: Η Παρί αρνείται να πληρώσει τα 55 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ και περνάει στην αντεπίθεση

Εάν κι αποφασίστηκε η Παρί Σεν Ζερμέν να πληρώσει τα 55 εκατομμύρια ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ για απλήρωτους μισθούς, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν πρόκειται να το κάνει και είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα, το γαλλικό μέσο επισήμανε πως ο Νεϊμάρ έστειλε ένα μήνυμα στους συμπαίκτες του στην Εθνική Βραζιλίας, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ρεάλ Μαδρίτης θέλοντας να τους προϊδεάσει για το τι τους περιμένει τώρα που θα έχουν συμπαίκτη τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο ίδιος φαίνεται να ενημέρωσε τους Βινίσιους Τζούνιορ, Μιλιτάο, Έντρικ και Ροντρίγκο για το πως ήταν η κατάσταση όταν εκείνος αγωνιζόταν παρέα με τον Γάλλο στην Παρί, κάνοντας λόγο για μία σκέτη... κόλαση.

Εμπαπέ: «Όλα λειτουργούν πολύ καλά στη Ρεάλ, δεν θέλω να εκδικηθώ την Παρί»

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Κίλιαν Εμπαπέ μίλησε για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ενδεχόμενο εκδίκησης από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα λειτουργούν πολύ καλά. Η απόδοσή μου βελτιώνεται σιγά σιγά. Σκόραρα, οπότε τα πράγματα λειτουργούν. Έρχομαι με την ίδια ενέργεια όπως πάντα στη γαλλική ομάδα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις με την Παρί. Είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει τα πάντα. Πέρασα επτά υπέροχα χρόνια. Η πραγματικότητα είναι ότι τους εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.