Οπαδός της Βραζιλίας αφήνει στη διαθήκη του όλη του την περιουσία στον Νεϊμάρ

Νεϊμάρ

Οπαδός της Βραζιλίας αφήνει στη διαθήκη του όλη του την περιουσία στον Νεϊμάρ

Κώστας Τόπας 08:33 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2024

Ένας θαυμαστής του Νεϊμάρ αποφάσισε να αφήσει όλα όσα έχει στον αστέρα της Παρί με τη διαθήκη του.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εχει φορέσει τις φανέλες των Σάντος, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν και κατέχει επίσης το ρεκόρ του θρύλου της Βραζιλίας, Πελέ με 77 γκολ στην εθνική ομάδα, το οποίο κατείχε ο «βασιλιάς» για 51 χρόνια.

Κέρδισε το Champions League το 2015 με την Μπαρτσελόνα, πριν σχεδόν επαναλάβει το κατόρθωμα το 2020 όταν σχεδόν μόνος του πήγε την Παρί στον τελικό εναντίον της Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, εκεί οι Παριζιάνοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 χάρη στο γκολ του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο Νεϊμάρ έχει δημιουργήσει τεράστιους θαυμαστές, τόσο στη Βραζιλία όσο και σε όλο τον κόσμο, λόγω των επιδόσεων του στο γήπεδο, και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το 2013, μια μελέτη από το Stochos Sports & Entertainment, αποκάλυψε ότι ο έμπειρος επιθετικός ήταν στην πραγματικότητα ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία, πριν ακόμη και από τον συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή, Λιονέλ Μέσι.

Ενας οπαδός «αφήνει τα πάντα στον Νεϊμάρ με τη θέλησή του»

Ένας θαυμαστής του Νεϊμάρ αποφάσισε να αφήσει όλα όσα έχει στον αστέρα της Παρί με τη διαθήκη του. Ο ανώνυμος φανατικός οπαδός, ο οποίος είναι 30 ετών, φέρεται να είπε στην τοπική βραζιλιάνικη εφημερίδα Metropoles ότι αποφάσισε να αφήσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στον Νεϊμάρ όταν πεθάνει. Εξηγώντας την απόφαση στο δημοσίευμα, ο άνδρας αποκάλυψε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία του και ότι ταυτίζεται με τον ποδοσφαιριστή.

«Δεν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, εξαιτίας αυτού, είδα πραγματικά ότι δεν έχω κανέναν για να αφήσω τα πράγματά μου». Όταν ρωτήθηκε γιατί θα άφηνε περιουσιακά στοιχεία στον Νεϊμάρ, δεδομένης της περιουσίας του Βραζιλιάνου αστέρα, απάντησε: «Μου αρέσει ο Νεϊμάρ, ταυτίζομαι πολύ μαζί του. Υποφέρω και από δυσφήμιση, είμαι επίσης πολύ οικογενειακός τύπος και η σχέση με τον πατέρα του μου θυμίζει πολύ τη δική μου με τον πατέρα μου που έχει ήδη φύγει από τη ζωή. Αλλά πάνω απ’ όλα ξέρω ότι δεν είναι άπληστος, κάτι λίγο σπάνιο στις μέρες μας».

Ο οπαδός συνέχισε προσθέτοντας ότι είχε προσπαθήσει να στείλει περιουσιακά στοιχεία στον Νεϊμάρ στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε.