Ο Νεϊμάρ θερμός υποστηρικτής του Βινίσιους: «Σίγουρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»
i

©imago

Ο Νεϊμάρ θερμός υποστηρικτής του Βινίσιους: «Σίγουρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:16 - 15.10.2024

Ο Νεϊμάρ υποστηρίζει διαρκώς τον συμπαίκτη του στην Βραζιλία, Βινίσιους Τζούνιορ και ακόμα μία φορά δηλώνει πως αξίζει περισσότερο το βραβείο από οποιονδήποτε άλλο.

Στις 28 Οκτωβρίου πρόκειται να αναδειχθεί ο παίκτης ο οποίος θα λάβει στα χέρια του την Χρυσή Μπάλα. Ένας από αυτούς, είναι και ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος υποστηρίζεται αρκετά και από τους συμπατριώτες του. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει να αντιμετωπίσει φυσικά και άλλους συμπαίκτες του στην ομάδα, όπως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο Ντάνι Καρβαχάλ, ή ο Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει το φαβορί.

Πρώτα ο Έντερσον, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, έιχε επιλέξει τον Βινίσιους αντί του Ρόντρι, με τον οποίο είναι μάλιστα συνάδελφοι, για να κερδίσει το βραβείο. Σειρά έχει τώρα ο Νεϊμάρ, ο οποίος δείχνει την υποστήριξή του στον συμπατριώτη του, καθώς αυτή τη φορά νιώθει πως αξίζει την Χρυσή Μπάλα πιο πολύ, από κάθε φορά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ-Χιλάλ είπε: «Είχε μια υπέροχη σεζόν, έπαιξε πολλά παιχνίδια και θα τον στηρίξω γιατί σίγουρα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στη Βραζιλία με το τρόπαιο, είναι ένας τύπος που το αξίζει γιατί είναι μαχητής, υπέφερε πολλά σε όλη του τη ζωή, μπόρεσε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ξεπέρασε όλη την κριτική που του έκαναν».

Αυτή τη στιγμή, ο Βινίσιους βρίσκεται εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού στον αυχένα που υπέστη από το τελευταίο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ.