Το μεγάλο «comeback» του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ
i

©imago

Το μεγάλο «comeback» του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:59 - 20.10.2024

Ένας χρόνος έχει περάσει από τον τραυματισμό του και η μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ στο γήπεδο και την Αλ Χιλάλ, είναι γεγονός.

«Επέστρεψε», γράφει η ομάδα του Νεϊμάρ στα social media, μετά από έναν χρόνο απουσίας. Ο Βραζιλιάνος σταρ, θα βρίσκεται στην αποστολή με την Αλ Χιλάλ αυτή την εβδομάδα στο AFC Champions League Elite, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Με ένα βίντεο, η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της επιστροφής του Νεϊμάρ, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ξέρω ότι έχεις άγχος. Έχω και εγώ. Στις 21 Οκτωβρίου, επιστρέφω».

Μόλις πέντε παιχνίδια έπαιξε ο 32χρονος από την στιγμή που υπέγραψε στην Αλ Χιλάλ, τον Αύγουστο του 2023 και αυτό γιατί τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Ο ίδιος πολλές φορές μοιραζόταν με τους θαυμαστές του στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τις σκληρές του προπονήσεις για την επιτάχυνση της επιστροφής στα καθήκοντά του και όντως τα κατάφερε.

«Κάθε φορά που τραυματίζομαι, επιστρέφω. Αλλά δεν επιστρέφω στα μισά του δρόμου», αναφέρει δακρυσμένος στο βίντεο.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις τον Ιούλιο, αλλά μέχρι και τον Σεπτέμβρη, ο προπονητής του, Χόρχε Ζεσούς, δεν ήταν ξεκάθαρος για το μέλλον του και αυτή τη φορά δεν επιβεβαίωσε για το αν θα αγωνιστεί όντως ο Βραζιλιάνος την Δευτέρα απέναντι στην Αλ Αΐν, παρόλα αυτά θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα του.

«Αυτές ήταν μέρες πόνου, αγωνίας και πολλής λαχτάρας για το ποδόσφαιρο, που ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων, πάντα παρόντες για το νούμερο 10 μας. Και όλους τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που του έδωσαν όλη την υποστήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αναμονή τελείωσε», προστέθηκε στην ανακοίνωση.