Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεκούλ

Λούκας Νεκούλ

i

© Kifisia FC

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεκούλ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:27 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 07.07.2024

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και με τη «βούλα» ο Λούκας Νεκούλ.

Η Κηφισιά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την απόκτηση του Λούκας Νεκούλ, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να παραμένει κάτοικος Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λούκας Νεκούλ, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1999, ο Λούκας Μισαέλ Νεκούλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Arsenal Sarandi της Αργεντινής, ενώ σε ηλικία 19 ετών κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στην Primera Division της χώρας. Το 2018/19 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Arsenal Sarandi στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Κατηγορία της Αργεντινής και την επιστροφή στην Primera Division.

Στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2021/22, μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ιεράπετρας, με την οποία είχε 17 συμμετοχές (7 γκολ και 2 ασίστ) στη Super League 2.

Έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Deportivo Madryn, όπου έμεινε για ενάμιση χρόνο.

Στο β’ μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου, φόρεσε τη φανέλα της Athens Kallithea, την οποία βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Με την Κ23 της Αργεντινής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Pan American Games του 2019, σκοράροντας μάλιστα στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Ονδούρα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».