Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα 31χρονος ποδοσφαιριστής

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα 31χρονος ποδοσφαιριστής

Sportal newsroom 11:18 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Θλίψη προκάλεσε στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιωτίτσα.

Τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, έχασε ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κουτσελιού, Δημήτρης Γιωτίτσας.

Ο άτυχος 31 χρόνος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να εκτραπεί και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο και σε στύλο φωτισμού της διαχωριστικής νησίδας. Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο 31χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εκεί δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Η ομάδα του τον αποχαιρέτισε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αδυνατούμε να πιστέψουμε τα σημερινά δυσάρεστα νέα. Δημήτρη έφυγες νωρίς και γρήγορα από κοντά μας. Η δεύτερη οικογένεια σου, η αγαπημένη σου ομάδα ο ΠΑΟ Κουτσελιού, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκλονισμένη με την απώλεια σου. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, θα είσαι για πάντα ο δικός μας «χάπιας» μέσα στην καρδιά μας. Η φανέλα με το 3 θα είναι πάντα μαζί μας, θα είναι ο 12ος παίκτης μας. Καλό ταξίδι».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ

«Ο Πρόεδρος Βρακάς Κων/νος και τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ. συντετριμμένοι από τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός παιδιού της Μεγάλης Οικογένειας του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της πόλης μας, του Δημήτρη Γιωτίτσα, εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει».