Νέο βίντεο αποδεικνύει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Ρουμπιάλες και Ερμόσο!

Λουίς Ρουμπιάλες & Τζένιφερ Ερμόσο

i

© PrtScr

Νέο βίντεο αποδεικνύει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Ρουμπιάλες και Ερμόσο!

Κώστας Τσιακλής • 23:15 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 14.08.2024

Ένα νέο βίντεο δείχνει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Λουίς Ρουμπιάλες και Τζένιφερ Ερμόσο.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες τόσο στην Ισπανία όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο. Στον πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ασκήθηκε έντονη πίεση να παραιτηθεί, αλλά εκείνος παρουσιάζεται αμετανόητος. Μάλιστα η FIFA τον έπαυσε το Σάββατο (26/8) από τα καθήκοντά του προσωρινά, ενώ του απαγόρευσε να έρθει σε επαφή με την ποδοσφαιρίστρια. Πέραν αυτού ο Ρουμπιάλες δέχθηκε και ποινική δίωξη.

Όπως ήταν λογικό μετά από αυτό το περιστατικό αρκετός κόσμος έχει στραφεί εναντίον του Ρουμπιάλες. Πάντως τόσο ο ίδιος, όσο και η Ισπανική Ομοσπονδία έχουν μια διαφορετική αντίληψη του επεισοδίου. «Δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και ίσως κάποιος με απομακρύνει από τη θέση μου τη Δευτέρα αλλά ζούμε σε μια χώρα που έχει νόμους. Αρκεί ένα συναινετικό φιλί για να με απομακρύνουν; Θα παλέψω μέχρι τέλους και ελπίζω να τηρηθούν οι κανόνες. 

Εκείνη την ώρα με κατέκλυσαν τα συναισθήματα για τη νίκη της ομάδας και έχασα τον έλεγχο. Οφείλω να απολογηθώ, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Όμως εκείνη την ώρα ήταν σαν να φιλούσα μία από τις κόρες μου. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, συναινετικό και πάνω στη χαρά μας. Η Ερμόσο είχε χάσει ένα πέναλτι και όταν ήρθε μπροστά μου με σήκωσε στα χέρια της (από τη χαρά της). Αγκαλιαστήκαμε και της είπα “ξέχνα το πέναλτι, ήσουν φανταστική, δεν θα είχαμε κερδίσει το Μουντιάλ χωρίς εσένα”. Μου απάντησε “είσαι υπέροχος” και τη ρώτησα “ένα φιλί;” και μου είπε “ναι”», είχε αναφέρει ο Ρουμπιάλες.

Πάντως ένα νέο βίντεο έρχεται να διαψεύσει πλήρως τον Ρουμπιάλες. Όπως φαίνεται από τα πλάνα αυτός που πηδάει πάνω στον άλλο είναι ο Ρουμπιάλες και όχι η Ερμόσο όπως είχε πει ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι τον σήκωσε στα χέρια της η άσος της Ισπανίας. Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αυτός που αρπάζει από το λαιμό την Ερμόσο και τη φιλάει.