Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:58 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 15.10.2024

Εκτός προπόνησης και ο Σόλα Σορετίρε στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη ένα πρόβλημα έρχεται να προστεθεί για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του έχοντας αρκετά ονόματα στο ιατρικό του δελτίο, ωστόσο προστίθεται ένα ακόμη.

Ο Σόλα Σορετίρε δεν προπονήθηκε σήμερα (15/10) με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ το ίδιο συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα και με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Τρίτη (15.10) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση κι ακολούθησε ένα μεγάλο παιχνίδι κατοχής με μικρές εστίες. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο προπονητής κι έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».